Μέσα στις τρεις καλύτερες ιστοσελίδες της Ελλάδας η Visit Kavala

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Καβάλας «Δημωφέλεια» δημιούργησε μία ιστοσελίδα, την Visit Kavala, που έχει πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα. Σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημωφέλεια κα Αναστασία Ιωσηφίδου ήταν μία προσπάθεια ετών που τώρα αποδίδει καρπούς.

Η κα Ιωσηφίδου δήλωσε ότι «το 2018 ολοκληρώθηκε η διαδικτυακή ιστοσελίδα του Δήμου Καβάλας που την ολοκληρώσαμε μέσα από τη Δημωφέλεια. Όταν ξεκινήσαμε και αναλάβαμε ως διοίκηση είχαμε ένα στρατηγικό σχέδιο στο οποίο αποτυπώθηκε στο σχέδιο τουριστικής προβολής. Το 2016 είχαμε αποφασίσει και τη δημιουργία λογότυπου το οποίο είχαμε εγκρίνει μέσω διαγωνισμού που θα τον χαρακτήριζα διεθνή, διότι υπήρχαν αιτήματα απ’ όλη την Ευρώπη. Με αποτέλεσμα για πρώτη φορά και το τουριστικό προϊόν της Καβάλας να αποκτήσει και ταυτότητα.

Έτσι, λοιπόν, μετά ξεκίνησε μία πάρα πολύ καλή δουλειά μέσα από τη Δημωφέλεια, από το κομμάτι της Διεύθυνσης Ανάπτυξης, σε συνεργασία με ιδιωτική καβαλιώτικη εταιρεία τη ManBiz με επικεφαλής την Κατερίνα Νάσου. Φτιάξαμε την ιστοσελίδα που τη δημοσιοποιήσαμε στις αρχές του 2018. Την αγκάλιασε αμέσως ο κόσμος. Είναι μια ιστοσελίδα στην οποία ο κάθε επισκέπτης από την Ελλάδα και οποιαδήποτε άλλη χώρα του κόσμου μπορεί να μπει μέσα και να αντλήσει ό,τι πληροφορία θέλει σε οποιοδήποτε αντικείμενο σχετικά με την πόλη μας. Καταθέσαμε αίτημα στο μοναδικό θεσμό βράβευσης της δημιουργικότητας στην επικοινωνία στην Ελλάδα, το οποίο διοργανώνει η Ένωση Εταιρειών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδας κι έχουμε καταφέρει να είμαστε στους τρεις φιναλίστ. Είναι μία πάρα πολύ μεγάλη διάκριση μέχρι στιγμής, διότι έχει καταφέρει αυτή η ιστοσελίδα να έχει ξεπεράσει μεγαθήρια του ιδιωτικού τομέα της διαφήμισης και είναι πάρα πολύ μεγάλη διάκριση αυτή για την ιστοσελίδα, γιατί πραγματικά καταφέραμε να έχουμε το καλύτερο προϊόν άριστης κατηγορίας για τον τομέα του. Την Τρίτη 19 Μαρτίου στην Αθήνα θα πραγματοποιηθεί η τελετή απονομής των βραβείων. Είμαστε στους τρεις φιναλίστ και την Τρίτη θα ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *