Μάσκες και σετ ρουχισμού παρέδωσε στο Νοσοκομείο και το ΕΚΑΒ η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας

Η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας παρέδωσε 1200 μάσκες στο Νοσοκομείο Καβάλας μαζί με 20 σετ ρουχισμού. Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Κώστας Αντωνιάδης έκανε γνωστό ότι επίσης έδωσαν και 600 μάσκες στο προσωπικό του ΕΚΑΒ και 20 σετ ρουχισμού.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «η Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας αφουγκράζοντας τα προβλήματα που έχει το νοσοκομείο Καβάλας σε υγειονομικό υλικό και μετά από συνεννόηση με τον διοικητή κ. Ντίνο Κλειτσιώτη παρέδωσε την Παρασκευή 1200 χειρουργικές μάσκες και 20 σετ ρουχισμού υψηλής προστασίας που περιλαμβάνει χειρουργικές ποδιές και γυαλιά προστασίας, καθώς επίσης δώσαμε στο ΕΚΑΒ Καβάλας 600 χειρουργικές μάσκες και 20 σετ ολόσωμες στολές και γυαλιά προστασίας για τις ανάγκες του προσωπικού αυτών των φορέων. Έχω πει κατ’ επανάληψη ότι οι γιατροί, οι νοσηλευτές, το παρα-ιατρικό προσωπικό και οι διασώστες και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση του νέου κορωνοϊού κι αξίζουν το σεβασμό και την υποστήριξη όλων μας, με όποιον τρόπο μπορεί ο καθένας. Αυτές οι πράξεις και οι δωρεές θα συνεχιστούν από την Περιφερειακή Ενότητα Καβάλας στο προσεχές χρονικό διάστημα και σε άλλους φορείς όπως στην Ελληνική Αστυνομία, στα γηροκομεία αλλά και στους δήμους. Αυτός είναι ο ρόλος της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, να ενισχύει τους ανθρώπους που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού».

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑ

Συνέχισε λέγοντας ότι «σε γενικές γραμμές, τουλάχιστον εδώ στο νομό Καβάλας τα πράγματα κυλάνε μέχρι και σήμερα ικανοποιητικά. Έχουμε μόνο αυτά τα τρία θετικά δείγματα για το νομό Καβάλας εδώ και περίπου ένα μήνα. Όλα τα άλλα ύποπτα κρούσματα έχουν βγει αρνητικά, έχουν γίνει πάνω από 100 τεστ. Επομένως μπορούμε να πούμε ότι η σημερινή εικόνα είναι πάρα πολύ καλή σε σχέση με άλλα γεωγραφικά διαμερίσματα της περιφέρειας και της χώρας. Αυτό φυσικά δεν δημιουργεί εφησυχασμό. Θα συνεχίσουμε την πρωινή καθημερινή ενημέρωση όλων των δημάρχων, του διοικητή του νοσοκομείου και της αστυνομικής διεύθυνσης. Και η αστυνομία επιτελεί σημαντικό ρόλο. Και την Κυριακή ήταν επί ποδός. Έχει βάλει κάποια πρόστιμα και σε οχήματα και σε πεζούς. Επομένως είμαστε όλοι σε εγρήγορση προς όφελος της τοπικής κοινωνίας. Οι έλεγχοι έχουν αυξηθεί, όχι μόνο μέσα στην πόλη της Καβάλας αλλά και σε διάφορα τμήματα της επαρχίας. Αξίζουν συγχαρητήρια στον αστυνομικό διευθυντή της Καβάλας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *