Μάκης Παπαδόπουλος: Η Δημοτική Αρχή εξευτελίζει θεσμικές διαδικασίες  για να κρύβει τις ευθύνες της

Ο Μάκης Παπαδόπουλος, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ο Τόπος της Ζωής μας» δηλώνει τα εξής:

«Πριν από 4 ημέρες, ο Δήμος Καβάλας απάντησε σε ερώτημα βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ που κατατέθηκε στη Βουλή των Ελλήνων με τον τίτλο «Ο Δήμος Καβάλας νομιμοποιεί το ψευδοκράτος σε τουριστική έκθεση στην Κωνσταντινούπολη». Στο κείμενο της απάντησής της, η Δημοτική Αρχή εμφανίζει ΜΕ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΤΡΟΠΗ την παράταξή μας να έχει διατυπώσει «ψευδείς, ανυπόστατους, ανεύθυνους και επιζήμιους» ισχυρισμούς για την υπόθεση αυτή!

Ποια είναι η αλήθεια: η κυρία Ιωσηφίδου αποκάλυψε μόνη της, κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Τουριστικής Προβολής στις 31 Ιανουαρίου, ότι στην τουριστική έκθεση της Κωνσταντινούπολης συμμετείχε και το ψευδοκράτος της βόρειας Κύπρου. 20 μέρες μετά, μία ενημερωτική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο αξιοποίησε το θέμα και του έδωσε έκταση, παρουσιάζοντας τον Δήμο Καβάλας ότι με αυτή του την ενέργεια αναγνωρίζει εμμέσως τα κατεχόμενα. Η κυρία Ιωσηφίδου απάντησε αμέσως μετά στο δημοσίευμα της ιστοσελίδας με μία πολύ αναλυτική ανακοίνωση, κατηγορώντας την για συκοφαντική δυσφήμηση και απειλώντας με προσφυγή εναντίον της.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 23 Φεβρουαρίου, είπαμε στην κυρία Ιωσηφίδου ότι θα μπορούσε να κάνει μία διαμαρτυρία, για να είναι καλυμμένη και να μην δίνει το δικαίωμα σε κάποιους να μας δυσφημίζουν και να λένε διάφορα. Τονίσαμε επίσης ότι το λάθος αυτό οφείλεται στην απειρία της, γι’ αυτό και καλά θα κάνει να σταματήσει να πηγαίνει στις τουριστικές εκθέσεις μόνη της.

Πού ακριβώς βρίσκονται οι «ψευδείς, ανυπόστατοι, ανεύθυνοι και επιζήμιοι» ισχυρισμοί της παράταξής μας που επικαλέστηκε η Δημοτική Αρχή; ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ.

Είναι πολύ καθαρό σε όλους ότι Η ΙΔΙΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΛΑΒΗ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ για δυσφημιστικά δημοσιεύματα, κατά συνέπεια και για το ερώτημα που κατατέθηκε στη Βουλή από βουλευτή της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Η απερισκεψία μάλιστα της κυρίας Ιωσηφίδου είναι τέτοια, που μόνη της πάλι δήλωσε σε τοπική εφημερίδα ότι στην τουριστική έκθεση συμμετείχαν και τα Σκόπια με το όνομα «Μακεδονία», αλλά και εκεί δεν έκανε καμία διαμαρτυρία, παρόλο που το περίπτερό τους ήταν σχεδόν απέναντι από αυτό του Δήμου Καβάλας!

 ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΖΗΣΕΙ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ με την υπόθεση του Μνημείου των Εβραίων Καβαλιωτών. Φρόντισε και τότε η Δήμαρχος Καβάλας να μας δυσφημίσει σε ολόκληρο τον κόσμο με τα όσα απίστευτα είχε πει και κάνει.

ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΤΗΣ. Με την προσπάθειά της να μας εμπλέξει στη συγκεκριμένη υπόθεση, δείχνει ότι θέλει να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση, γιατί ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ που θέσαμε την προηγούμενη εβδομάδα σε τοποθέτησή μας για την κατάσταση που επικρατεί στο Δήμο.

 Είναι όμως ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ και ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ η διοίκηση του Δήμου Καβάλας να χρησιμοποιεί μία θεσμική υποχρέωση προς τη Βουλή των Ελλήνων, για να πλήξει μία παράταξη της αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Και μάλιστα γράφοντας ΨΕΜΑΤΑ.

Η αντι-θεσμική αυτή ενέργεια δείχνει ότι Η ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΒΑΛΑΣ ΔΕΝ ΔΙΣΤΑΖΕΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΕΙ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ «ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ».

Πρέπει να καταλάβει ότι με αυτόν τον τρόπο ΔΕΝ ΠΛΗΤΤΕΙ ΕΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΦΗΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΒΑΛΑΣ.

Για την Ανεξάρτητη Δημοτική Κίνηση

Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Ο Επικεφαλής

Μάκης Παπαδόπουλος

Δημοτικός Σύμβουλος»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση