«Λειτουργήσαμε καλά, παρά τις ακραίες συνθήκες» δηλώνει η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη»  Ευαγγελία Δρακονάκη

Χωρίς το παραμικρό πρόβλημα λειτουργούν οι παιδικοί σταθμοί καβάλας όπως το διαβεβαιώνει η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου «Αλληλεγγύη» κ. Ευαγγελία Δρακονάκη. Παρά το γεγονός ότι οι σταθμοί ήταν κλειστοί για 3 εβδομάδες παρ` όλα αυτά η λειτουργία τους είναι άψογη όπως σχολίασε η κ. Δρακονάκη.

Σύμφωνα με την κ. Δρακονάκη «Κανονικά και χωρίς προβλήματα λειτούργησαν οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Καβάλας, εκτός από τον παιδικό σταθμό στο Ζυγός ο οποίος χρειάσθηκε κάποια στιγμή να κλείσει το πρωί της Δευτέρας, μια και η χιονόπτωση που σημειώθηκε θορύβησε αρκετούς γονείς, οι οποίοι προτίμησαν τελικά να απομακρύνουν τα παιδιά τους, για παν ενδεχόμενο.

Οι παιδικοί σταθμοί και την Τρίτη λειτούργησαν κανονικότατα, με την θέρμανση να είναι στο φουλ, με τους προμηθευτές να φέρνουν τα τρόφιμα και όλα τα απαραίτητα για την λειτουργία των σταθμών και όλα βάσει του προγραμματισμού που κάναμε από πριν τα Χριστούγεννα, σε ότι αφορά τα προμήθειες μας, κυλούν κανονικότατα».

ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ

Πρόσθεσε δε πως «Γενικά υπάρχει μια ομαλότητα σε ότι αφορά την ροή του προγράμματος μας στους παιδικούς σταθμούς, όπως και σε αυτό του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ αλλά και στα ΚΑΠΗ. Μόνο ένα θέμα έχουμε με το ΚΑΠΗ του Αγίου Λουκά μια και φιλοξενούμαστε σε Πολύκεντρο και είμαστε σε ένα κτήριο ο που φιλοξενεί μαζί το ΚΔΑΠ της ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ, την Παιδική Βιβλιοθήκη και το ΚΑΠΗ οπότε έχουμε εκεί ένα θέμα σε ότι αφορά μια διαρροή, ένα σπάσιμο σωλήνα στο εσωτερικό του κτηρίου, ωστόσο οι παππούδες εξυπηρετούνται λίγο με δυσκολία, αλλά όλα καλά. Και με τους προμηθευτές μας όλα εντάξει ενώ επανερχόμαστε στους κανονικούς μας ρυθμούς. Γιατί ήταν οι τρεις εβδομάδες που μεσολάβησαν, δύο των Χριστουγέννων και μια της Πρωτοχρονιάς, που ουσιαστικά λιγάκι αποσυντονιστήκαμε αλλά τώρα όλα μπαίνουν στον ρυθμό τους.

Και να θυμίσω ότι τα ΚΑΠΗ την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στη διάθεση των ηλικιωμένων για να καλύψουν τυχόν ανάγκες τους, τη διάθεσή τους για θέρμανση και συντροφικότητα και βέβαια ένα μεγάλο μπράβο και θερμά συγχαρητήρια στους υπαλλήλους του ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, όπου κάποιοι από αυτούς υπερέβαλλαν εαυτό και βοήθησαν και εξυπηρέτησαν ηλικιωμένους δίδοντας τους γάλα, ψωμί και φάρμακα που χρειάσθηκαν στο διάστημα αυτό».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *