Κοπή βασιλόπιτας από το Σωματείο «Άγιος Νέστωρ»

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 15-1-2018 μέσα σε πολύ όμορφο και με οικογενειακό χαρακτήρα απογευματινό η εκδήλωση του Φιλανθρωπικού Σωματείου Κυριών Καβάλας “Ο ΑΓΙΟΣ ΝΕΣΤΩΡ” στο ξενοδοχείο ΩΚΕΑΝΙΣ. Το πρόγραμμα προέβλεπε κοπή βασιλόπιτας και ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση .

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. Κα Νίκη Ανέστη ξεκίνησε ευχόμενη καλή χρονιά σε όλα τα παρευρισκόμενα μέλη και κάλεσε τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη, πατέρα Χερουβείμ, να ευλογήσει και να κόψει την βασιλόπιτα.  Κόβοντας το κομμάτι της εκκλησίας ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη, μετέφερε τις ευχές του για καλή και ευλογημένη χρονιά. Κατόπιν κόβοντας το κομμάτι του Δήμου η Αντιδήμαρχος κ.  Μαρία Φρατζεσκάκη η οποία εκπροσωπούσε τη Δήμαρχο Κα Τσανάκα μετέφερε τις ευχές της για τη νέα χρονιά και ευχήθηκε και προσωπικά καλή χρονιά σε όλες τις παρευρισκόμενες κυρίες. Στη συνέχεια παρουσιάστηκαν ο Διοικητικός και ο Οικονομικός Απολογισμός της περασμένης χρονιάς, ο Προϋπολογισμός του 2018 καθώς και η έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής και ολοκληρώθηκε με την έγκρισή τους από το σώμα και την απαλλαγή του Δ.Σ. για τη διαχείριση του έτους 2017.Στη μεγάλη βασιλόπιτα το νόμισμα βρέθηκε στο κομμάτι της Προέδρου της ΠΝΟΗΣ κ.  Χατζηβαρύτη και τυχερή του απογευματινού στα πιττάκια ήταν το μέλος Κα Ελένη Μαύρου.

ΧΟΡΗΓΟΣ

Χορηγός της εκδήλωσης (προσφορά όλων των κερασμάτων)  ακόμη μία φορά ήταν η Αρτοποιεία ΦΕΛΛΑΧΙΔΗΣ.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Πρόεδρος της Φιλοπτώχου Αδελφότητας Κα Σμαρώ  Νικολαϊδου και το μέλος του Δ.Σ. κ.  Λαμπαδίτου Αναστασία, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΠΝΟΗ για το Παιδί & την Οικογένεια Κα Ιωάννα Χατζηβαρύτη και η υπεύθυνη των Γιατρών του Κόσμου Παράρτημα Καβάλας  Κα Άννα Γιοβανιού. Αποχωρώντας τα μέλη ευχαρίστησαν τις κυρίες του Διοικητικού Συμβουλίου για την όλη διοργάνωση και τις ευχήθηκαν πολλές και ακόμη πιο μεγάλες δράσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *