Κοινή ανακοίνωση δημοτικών παρατάξεων  για τη συνάντησή τους με το Σωματείο Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ

Μετά από πρόσκληση του Σωματείου Εργαζομένων της ΔΕΥΑΚ, πραγματοποιήθηκε την  Τετάρτη 9 Αυγούστου  κοινή σύσκεψη εκπροσώπων των δημοτικών παρατάξεων της αντιπολίτευσης με τριμελή αντιπροσωπεία του Δ.Σ. του Σωματείου με εισηγητή τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του Σωματείου κ. Κώστα Χανδρουλίδη.

Οι εργαζόμενοι ενημέρωσαν διεξοδικά τους εκπροσώπους των δημοτικών παρατάξεων για όλα τα προβλήματα που απασχολούν τη ΔΕΥΑΚ, καθώς και για την κατάθεση αναφοράς – καταγγελίας προς την Εισαγγελία Καβάλας τον Απρίλιο του 2017 σε βάρος του Προέδρου του Δ.Σ. της ΔΕΥΑΚ Ν. Ξανθόπουλου και κατά παντός υπευθύνου.

Οι εκπρόσωποι των δημοτικών παρατάξεων θεώρησαν ιδιαίτερα σημαντική και χρήσιμη την ενημέρωση που έγινε. Στη διάρκεια της συζήτησης:

  • Εκτίμησαν ότι υπάρχουν τεράστια προβλήματα στη λειτουργία της ΔΕΥΑΚ τα οποία μάλιστα δεν τίθενται για πρώτη φορά και απαιτούν άμεση αντιμετώπιση.
  • Εξέφρασαν τεράστια ανησυχία και αγωνία για θέματα τόσο της άμεσης λειτουργίας της ΔΕΥΑΚ όσο και της προοπτικής της.

Οι 4 παρατάξεις συμφωνούν ότι είναι απολύτως αναγκαία η ανάληψη πρωτοβουλιών, οι οποίες θα εξελιχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα, με στόχο να διασφαλιστούν στη ΔΕΥΑΚ η τήρηση της νομιμότητας, η διαφάνεια, η καλή λειτουργία των εγκαταστάσεων και η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας προς τους δημότες, το καλό εργασιακό κλίμα, η εξυπηρέτηση των συμφερόντων των καταναλωτών.

Για τις δημοτικές παρατάξεις

ΚΑΒΑΛΑ-ΦΙΛΙΠΠΟΙ, ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΟΛΗ

Κωστής Σιμιτσής

ΚΑΒΑΛΑ, Ο ΤΟΠΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

Μάκης Παπαδόπουλος

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ

Βαγγέλης Παππάς

ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗ ΠΟΛΙΤΩΝ

Άρης Βέρρος

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *