Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για rapid τεστ κορωνοϊού σε Νικήσιανη και Ελευθερούπολη

 

 

 

Με ανακοίνωσή του ο ΕΟΔΥ, ενημερώνει τους κατοίκους των περιοχών της Ελευθερούπολης, Νικήσιανης, Άγιου Χριστοφόρου και Γεωργιανής σχετικά με την έναρξη διεξαγωγής  διαγνωστικών τεστ κορωνοϊού.

Συγκεκριμένα ορίστηκε ότι η διεξαγωγή των διαγνωστικών τεστ θα πραγματοποιηθεί σήμερα Σάββατο 21 Νοεμβρίου τις ώρες 10 το πρωί έως 3 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Ορφέας» στη Νικήσιανη και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου τις ώρες 10 το πρωί έως 3 το απόγευμα στο κτίριο στο οποίο στεγάζεται το ΚΑΠΗ Ελευθερούπολης. Ο Αντιδήμαρχος κ. Μποσμπότης έκανε γνωστό ότι τεστ είναι δωρεάν.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ειδικά η βόρεια Ελλάδα και η Θεσσαλονίκη μαστίζονται από τον κορωνοϊό και πρέπει να είμαστε όλοι προσεκτικοί, με τους εαυτούς μας, τους οικείους μας, γενικά όλη την κοινωνία. Λόγω της αύξησης των κρουσμάτων τις τελευταίες μέρες σε δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Παγγαίου, υπήρξε η απόφαση να έρθουν κάποια κλιμάκια του ΕΟΔΥ για να γίνουν κάποια τεστ στο δήμο Παγγαίου. Το Σάββατο (σ.σ. σήμερα) από τις 10 το πρωί ως τις 3μμ θα υπάρχει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Νικήσιανη και την Κυριακή τις ίδιες ώρες, 10 με 3, στην Ελευθερούπολη. Τα τεστ είναι δωρεάν, τα αποτελέσματα θα βγουν σχετικά γρήγορα και όποιος θέλει μπορεί να απευθυνθεί, πρώτα τηλεφωνικά –τα τηλέφωνα υπάρχουν στις ανακοινώσεις του Δήμου Παγγαίου- και να παρουσιαστεί κατόπιν ραντεβού με την ταυτότητά του και τον ΑΜΚΑ του για να μπορέσει να υποβληθεί σ’ αυτό το τεστ. Αυτά θα είναι χρήσιμα καθώς θα δείξουν την επιδημιολογική εξάπλωση στην περιοχή μας. Καλούμε τους δημότες να προσέλθουν, να μην το φοβηθούν. Το να κάνεις το τεστ είναι πολύ χρήσιμο για τον ίδιο και για μας, για να δούμε πού ακριβώς βρίσκεται η διασπορά του ιού».

ΕΣΤΙΕΣ

Πρόσθεσε ότι «αυτήν τη στιγμή και η Νικήσιανη έχει πρόβλημα και η Ελευθερούπολη. Το προηγούμενο διάστημα είχαμε κρούσματα στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερών. Οι εστίες μπορούν να δημιουργηθούν ανά πάσα στιγμή. Αυτήν τη στιγμή πιο σοβαρό πρόβλημα έχει η Νικήσιανη και μετά η Ελευθερούπολη. Γι’ αυτό και επελέγησαν αυτές οι δύο περιοχές για να γίνουν τα τεστ από τον ΕΟΔΥ».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast