Κλειστό το πάρκινγκ της Ροδόπης μετά την καταγγελία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Υπογείων Πάρκινγκ

 

 

 

Έκλεισε  το πάρκινγκ της Ροδόπης μετά την καταγγελία του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Υπογείων Πάρκινγκ λόγω της ανανέωσης της αδείας λειτουργίας στον μισθωτή του για 2 χρόνια από τον Δήμο Καβάλας . Ο δήμαρχος Καβάλας κ. Θεόδωρος Μουριάδης σημείωσε πως κάποια συμφέροντα οδήγησαν σε αυτό το σημείο την κατάσταση.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «ήταν συμφέροντα κάποιων που θέλανε να πάρουν το χώρο της Ροδόπης όταν θα έβγαινε στη δημοπρασία, που δεν βγήκε διότι είχαμε δώσει παράταση άλλα 2 χρόνια. Χρησιμοποίησαν αυτόν τον τρόπο υποτίθεται να βγάλουν έξω τον μισθωτή. Όμως δεν καταλαβαίνουν ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα τον πάρουν ούτε αυτοί. Ένας λόγος, λοιπόν, είναι το επιχειρηματικό. Στην Καβάλα δεν έχουμε υπόγειο πάρκινγκ και για να το αποκτήσουμε θα αργήσει. Οπότε δεν είχαν κανένα λόγο να το κάνουν παρά μόνο λόγω του ανταγωνισμού. Υπάρχουν και οι εσωτερικοί εχθροί κι έτσι βρέθηκαν και οι καλοθελητές, όπως  τοπικό ραδιόφωνο,  οι οποίοι με αυτόν τον τρόπο θεώρησαν ότι θα χτυπήσουν τον Μουριάδη, αλλά δεν χτυπάνε εμένα. Την πόλη χτυπάνε. Το πάρκινγκ λειτουργεί 30 χρόνια. Το θέμα με το πάρκινγκ υπάρχει τουλάχιστον 20 χρόνια και εκεί προβλέπεται χώρος πρασίνου με υπόγειο πάρκινγκ. Στη ζωή υπάρχει δικαιοσύνη που είτε θα έρθει από μόνη της είτε όχι».

ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Πρόσθεσε ότι «για το πάρκινγκ γίνονται μία σειρά από ενέργειες που δεν θα τις δημοσιοποιήσω. Η πρώτη που θα γίνει είναι η αίτηση αναστολής που θα εκδικαστεί την Τρίτη (σ.σ. σήμερα). Έχουμε το Σχέδιο Πόλης που πέρα από το πράσινο και το υπόγειο πάρκινγκ θα προσθέσουμε μία παράγραφο που θα προβλέπει επίγειο πάρκινγκ μέχρι να υλοποιηθεί το υπόγειο, καθώς και κάποιες άλλες ενέργειες.

Έχουν συμβεί και παρόμοια περιστατικά σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, αλλά εκεί υπήρχαν υπόγεια πάρκινγκ. Εκεί ο άλλος θέλει να προστατεύσει την επένδυσή του. Εδώ εμείς δεν έχουμε υπόγειο πάρκινγκ. Αν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι ας έρθουν σε μένα, η πόλη έχει ανάγκη από υπόγειο πάρκινγκ.

Θα κάνουμε μία μικρή προλεμέτη για το υπόγειο πάρκινγκ και μετά την χωροταξική μελέτη για να μπορέσουμε να βρούμε επενδυτές. Μακάρι να μπορούσαμε να το εντάξουμε σε κάποιο ευρωπαϊκό πρόγραμμα αλλά έχω ότι την εντύπωση ότι πλέον δεν μπορούμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast