Κατηγορηματικά διέψευσε ο Υπουργός Άμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος τα περί λειτουργίας Hot Spot στο Αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα

Κατηγορηματικά διέψευσε ο Υπουργός Άμυνας κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος το ενδεχόμενο να δημιουργηθεί στρατόπεδο προσφύγων στο Στρατιωτικό Αεροδρόμιο Αμυγδαλεώνα. Ο πρόεδρος της Κοινότητας Αμυγδαλεώνα κ. Δημήτρης Πουρσαϊτίδης σημείωσε σε δηλώσεις του ότι ο υπουργός ήταν ξεκάθαρος και καθησυχαστικός.

 Ο κ. Πουρσαϊτίδης ανέφερε ότι «Οι ανησυχίες των κατοίκων του Αμυγδαλεώνα ήταν έντονες. Ακούγαμε διάφορα ότι θα δημιουργηθεί hot spot στο Αεροδρόμιο του Αμυγδαλεώνα. Είχα κάνει βέβαια μια επικοινωνία με τον υπουργό, με καθησύχασε, είπε ότι δεν θα γίνει κάτι τέτοιο.

Βέβαια ακούγαμε πολλά, του ζητήσαμε να μας επισκεφθεί όμως και όντως ήρθε, μας άκουσε επί ένα 4ωρό. Εμείς θέσαμε ερωτήματα και πήραμε τις διαβεβαιώσεις ότι δεν θα έρθουν στον Αμυγδαλεώνα μετανάστες.

 Βέβαια συζητήσαμε και άλλα θέματα, πέρα από το μεταναστευτικό. Απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις, δεν άφησε κανέναν ανικανοποίητο και μένουμε στα λόγια του. Ο κ. Παναγιωτόπουλος είναι ένας αξιόλογος και σοβαρός πολιτικός και ελπίζουμε ότι δεν θα έρθουν μετανάστες».

 ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Ο ίδιος σχολίασε ότι υπάρχουν καθημερινά προβλήματα ενώ οι έντονες βροχοπτώσεις δημιουργούν προβλήματα στους δρόμους. «Έχουμε και ένα θέμα με τον φωτισμό στις κολώνες, επίσης μείναμε και χωρίς νερό αφού δεν είχε ρεύμα με το αντλιοστάσιο…. Αλλά πορευόμαστε.

 Μέρα παρά μέρα έχουμε διακοπή ρεύματος αλλά το που οφείλεται δεν το γνωρίζω. Έρχονται οι άνθρωποι της ΔΕΗ και μας δίδουν ρεύμα. Εμείς θέλουμε να μας δώσουν πάλι ρεύμα, τους καλούμε κάθε φορά και γενικά πορευόμαστε» τόνισε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *