Κατά 50% έχει μειωθεί η κίνηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω του κορωνοϊού

Στη μείωση των δρομολογίων του προχώρησε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας λόγω του κορωνοϊού. Παράλληλα η εταιρεία προχώρησε και σε απολυμάνσεις του σταθμαρχείου και των λεωφορείων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΚΤΕΛ κ. Κώστα Πανταζή η μείωση της επιβατικής κίνησης έχει φτάσει το 50% γεγονός που τους προβληματίζει έντονα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είναι δύσκολο για όλους μας. Έχουμε υποστεί μεγάλη οικονομική ζημιά μ’ αυτήν την ίωση και θα προσπαθήσουμε να ανταπεξέλθουμε σ’ αυτές τις δύσκολες καταστάσεις. Θα κάνουμε μια μείωση δρομολογίων. Σε ό,τι αφορά τα άλλα θέματα, κάνουμε όλες τις απολυμάνσεις εδώ και καιρό. Από σήμερα αυξάνουμε αυτόν το ρυθμό των απολυμάνσεων. Θα κάνουμε και στο χώρο του σταθμού, ενώ μέχρι τώρα κάναμε μόνο στο αμαξοστάσιό μας και στα λεωφορεία. Τώρα κάνουμε και στο χώρο του σταθμού για να προλάβουμε να τα έχουμε όλα απολυμασμένα. Το κάνουμε για να προστατέψουμε και τους επιβάτες και τους εαυτούς μας όσο γίνεται περισσότερο. Ακολουθούμε πάντα τις οδηγίες. Αυτή η αγωγή που κάνουμε είναι πιστοποιημένη».

Για τη συμπεριφορά του επιβατικού κοινού είπε ότι «είναι κανονική αλλά έχει μειωθεί δραματικά η κίνηση. Μιλάμε για μείωση της τάξης του 50%. Αυτή η μείωση μας έχει ανησυχήσει σαν εταιρεία».

Η ΑΝΑΚΟΝΩΣΗ

Το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας με ανακοίνωση του ενημέρωσε πως  από χθες, μείωσε τα δρομολόγια του λόγω του γνωστού ιού :

«Θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλο το επιβατικό κοινό για τις αλλαγές όλων των δρομολογίων μετά και τις τελευταίες εξελίξεις στη δημόσια υγεία λόγω του κορωνοιού. Από την Πέμπτη 12-03-2020 θα περιορίσουμε όλα τα δρομολόγια και θα ισχύσει το πρόγραμμα δρομολογίων « Σαββάτου». Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2510 223593 – 2510 222294 Καβάλα. 25910 22415 Χρυσούπολη. 25920 23222 Ελευθερούπολη. 25930 22162 Θάσο».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *