Κανονικά λειτούργησε χθες η Λαϊκή Αγορά στην Ελευθερούπολη, σήμερα θα λειτουργήσει και της Καβάλας

Κανονικά λειτούργησε χθες η Λαϊκή Αγορά στην Ελευθερούπολη ενώ κανονικά θα λειτουργήσει και η Λαϊκή Αγορά της Καβάλας σήμερα. Ο πρόεδρος των Παραγωγών των Λαϊκών Αγορών Καβάλας κ. Παναγιώτης Δημητρακές σημείωσε ότι τηρούν όλους τους κανόνες ασφαλείας καθώς οι πάγκοι μεταξύ τους απέχουν 5 μέτρα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «ξεκίνησε η λειτουργία της λαϊκής στην Ελευθερούπολη. Τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα μέτρα, οι προβλεπόμενοι πάγκοι, το 50% μέσα, ό,τι αρμόζει από το νόμο. Όλοι ήμασταν έτοιμοι με γάντια, μάσκες, τα φρέσκα μας προϊόντα.

Το Σάββατο θα λειτουργήσει η λαϊκή της Καβάλας, την Τρίτη της Χρυσούπολης, τη Δευτέρα λειτουργεί η Τούζλα κανονικά. Μόνο η Θάσος έμεινε πίσω, δεν μπορούμε να περάσουμε ακόμη στο νησί. Θα δούμε τι θα γίνει εκεί εν ευθέτω χρόνο».

ΜΙΚΡΗ ΚΙΝΗΣΗ

Για τον κόσμο δήλωσε ότι «δεν έχει πολύ. Ο κόσμος έχει τρομοκρατηθεί και δεν έχει πολύ κοινό. Κάτι που φαίνεται και στο δρόμο και στην αγορά. Δεν κυκλοφορούν πολλοί, η αγορά είναι άδεια. Ο κόσμος κάνει γρήγορα τα πρωινά του ψώνια και πάει στο σπίτι. Δεν υπάρχει κίνηση. Όμως ο κόσμος έχει ανάγκη τη λαϊκή αγορά και ψωνίζει. Φαίνεται ότι την περιμένει, έτσι φαίνεται. Τη χρειάζεται. Είναι καθοριστική για τις τιμές της αγοράς. Εμείς πουλάμε φθηνά. Αν φύγει η λαϊκή από τον τόπο, όλα θα πάρουν την πάνω βόλτα, θα ανεβούν οι τιμές. Καθορίζουμε τις τιμές για να  μπορεί ο κόσμος να τρώει φθηνά. Παραγωγοί είμαστε και τις δύσκολες αυτές ώρες μας έχει πιο πολύ ανάγκη.

Είμαστε έτοιμοι για ό,τι αποφασίσει το κράτος. Αυτήν τη στιγμή μας θέλει ανοιχτούς και λειτουργούμε. Όταν πει «στοπ», σταματάμε, δεν γίνεται αλλιώς. Όλοι περνάμε δύσκολες στιγμές, ό,τι πει το κράτος θα γίνει. Περιμένουμε εντολές. Κατά τα άλλα λειτουργούμε κανονικά.

Εννοείται ότι όλη αυτή η κατάσταση μας έχει πλήξει οικονομικά. Όλο τον κόσμο έχει πλήξει. Έχουν διαλυθεί τα πάντα. Πληρωμές μένουν πίσω, όλα μένουν πίσω. Οι δουλειές, τα οικονομικά, τα πάντα. Σαν Έλληνες έχουμε περάσει πολλές μπόρες κι έχουμε βγει παλικάρια. Κι έτσι θα γίνει ξανά. Θα σηκώσουμε ξανά κεφάλι κι όλα θα πάνε καλά, όπως ήταν».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *