Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Καβάλας, αρνητικά όλα τα δείγματα

Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού δεν παρουσιάστηκε στο Νοσοκομείο Καβάλας ενώ οι έλεγχοι συνεχίζονται συστηματικά. Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης σημείωσε ότι διαρκώς εξετάζουν τα ύποπτα περιστατικά και δεν υπάρχει θετικό.

Συγκεκριμένα δήλωσε ότι «θέλω να διαβεβαιώσω τους συμπολίτες μου ότι τα ύποπτα περιστατικά που έχουν έρθει όλο αυτό το τελευταίο διάστημα στο Νοσοκομείο μας, ήταν όλα αρνητικά. Συγκεκριμένα, τη Δευτέρα είχαμε 5 ύποπτα περιστατικά, τα οποία ήταν αρνητικά. Επαναλαμβάνω, να γνωρίζουν οι συμπολίτες μας, ότι αυτή είναι η αλήθεια. Δεν είχαμε στο Νοσοκομείο ύποπτα περιστατικά που το αποτέλεσμά τους  να βγήκε θετικό. Πάνε όλα καλά. Αυτά που ακούστηκαν και γράφτηκαν για 8 θετικά περιστατικά, οι πληροφορίες που έχω κι εγώ είναι για άτομα που πέρασαν από την είσοδο του Προμαχώνα και βγήκαν θετικά. Το πού πήγαν, σε ποια καταλύματα είναι, αν είναι στο  νομό μας ή όχι, αυτό δεν το γνωρίζω. Είναι δουλειά του ΕΟΔΥ, άλλων φορέων και όχι του Νοσοκομείου Καβάλας. Το Νοσοκομείο μας κάνει καλά τη δουλειά του, όλα τα ύποπτα που έρχονται, βγάζουν το αποτέλεσμα αμέσως και γνωρίζουν αν είναι θετικά ή αρνητικά και το λέω για άλλη μια φορά ότι δεν είχαμε στο Νοσοκομείο μας θετικά περιστατικά. Αυτό θα καταλαγιάσει τις όποιες ανησυχίες υπάρχουν αυτήν τη στιγμή».

ΟΔΗΓΙΕΣ

Πρόσθεσε ότι «είμαι σε καθημερινή βάση σε επαφή με τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και λέω αυτά που συμβαίνουν στο Νοσοκομείο μας. Δεν είχαμε θετικά περιστατικά και θέλω να καθησυχάσω τον κόσμο όσον αφορά το Νοσοκομείο μας.

Θέλω να πω για πολλοστή φορά ότι ακόμη και χωρίς περιστατικά, να τηρούνται από τους συμπολίτες μας οι οδηγίες του ΕΟΔΥ. Να τηρούνται οι αποστάσεις, να τηρούν οι επαγγελματίες τους κανονισμούς, να μην συναθροίζεται ο κόσμος. Αν τα κάνουμε όλα αυτά που έχουν ειπωθεί από πλευράς ειδικών, θα πάμε καλά και δεν θα έχουμε περιπτώσεις δυσάρεστες».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *