Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού δεν παρουσιάστηκε το Σαββατοκύριακο στο Νοσοκομείο Καβάλας

Κανένα νέο κρούσμα κορωνοϊού δεν παρουσιάστηκε το Σαββατοκύριακο στο  Νοσοκομείο Καβάλας, ενώ και τα τελευταία δείγματα που ελήφθησαν ήταν αρνητικά.   Ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ντίνος Κλειτσιώτης έκανε γνωστό ότι ευτυχώς δεν υπάρχει κανένα θετικό δείγμα.

Συγκεκριμένα είπε ότι «τα πράγματα το Σαββατοκύριακο ήταν σχετικά ήρεμα. Ο κόσμος δεν σταμάτησε να αρρωσταίνει, δεχόμαστε όλα τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά αλλά όσον αφορά τα δείγματα. την Κυριακή είχαμε 6 και ήταν όλα ελαφράς μορφής. Δεν τα κρατήσαμε στο νοσοκομείο. Τους είδαν οι γιατροί, τους έδωσαν κατάλληλες οδηγίες και έφυγαν στο σπίτι τους. Είναι θετικά μηνύματα αυτά για την πόλη και το νομό μας. Έχουμε μείνει στα πρώτα 3 θετικά κρούσματα που είχαμε κι από ‘κει και πέρα ό,τι αποτέλεσμα βγαίνει είναι αρνητικό. Αυτό μας χαροποιεί και μας δίνει ελπίδα ότι τα μέτρα που έχουν παρθεί έχουν αποδώσει.

Θα πρέπει να παραμείνουμε στο σπίτι μας. Να ξεχάσουμε αυτό το καθιερωμένο Πάσχα των Ελλήνων με τα γλέντια, τις σούβλες, τα χωριά κλπ. Θα είμαστε φέτος μέσα στο σπίτι μας, θα τηρήσουμε τις οδηγίες  για να μην έχουμε πίεση κι εμείς στα νοσοκομεία

Θέλω να ευχαριστήσω το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του νοσοκομείου μας που δίνει τον καλύτερό του εαυτό. Να ευχαριστήσω και πολλούς που προσφέρουν πράγματα στο νοσοκομείο, ιατρικό υλικό, που έχουμε μεν σε επάρκεια, αλλά όλες οι προσφορές των συμπολιτών μας γίνονται αποδεκτές. Τους ευχαριστώ από την καρδιά μου. Ο Πατέρας Σάββας της Αγίας Παρασκευής, για παράδειγμα, μας προσέφερε 2000 γάντια. Σιγά- σιγά θα αναφερθούμε σε όλα τα ονόματα που προσφέρουν στο νοσοκομείο μας. Έγινε και μια κίνηση από πλευράς Motor Oil με 10 χιλιάδες μάσκες. Αχρείαστες να είναι, αλλά τώρα μας είναι άκρως απαραίτητες. Ευχαριστώ πολύ την εταιρεία που θα μας βοηθήσει κι άλλο αν χρειαστεί. Είναι πολλοί. Θα φτιάξουμε ένα Δελτίο Τύπου για όλους όσοι προσέφεραν. Τους ευχαριστώ πολύ».

Πρόσθεσε ότι ότι «τα τεστ είναι κάθε μέρα λιγότερα. Φαίνεται ότι τα μέτρα έχουν αποδώσει και πάμε καλά. Κι ο καθηγητής κ. Τσιόδρας αυτό μας λέει κάθε απόγευμα. Ας ελπίσουμε έτσι να πηγαίνουμε, ότι έχουμε σπάσει την αλυσίδα του κορωνοϊού και κάθε μέρα θα είναι λιγότερα τα κρούσματα».

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Για την κίνηση του Σωματείου των Εμπορο-υπαλλήλων να μαζευτούν την Τρίτη 7/4 (σήμερα)  στο προαύλιο του Νοσοκομείου για να διαμαρτυρηθούν, ως πανελλαδική δράση για την υγεία, είπε ότι «εμείς στην πύλη ελέγχουμε τους πάντες. Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε να γίνει μια συγκέντρωση διαμαρτυρίας εντός του Νοσοκομείου. Πήραμε τα μέτρα για το καλό όλων μας. Όσοι μπαίνουν θερμομετρούνται, ελέγχονται. Μπορούν να διαμαρτυρηθούν όπου θέλουν, αλλά είναι δυνατόν μέσα σ’ αυτήν τη κρίση που περνάμε να έχουμε συναθροίσεις ανθρώπων; Αυτά ας τα δούνε οι οργανωτές αυτής της κίνησης. Εκπλήσσομαι που το ακούω».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *