«Καθυστέρησε δυστυχώς  η διαδικασία για το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων» δήλωσε ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας Δ.  Μπαντίκος

Καθυστέρησε σημαντικά η διαδικασία για το πρόγραμμα των σχολικών γευμάτων όπως δήλωσε ο προϊστάμενος της Πρωτοβάθμιας κ. Μπαντίκος.

Ο κ. Μπαντίκος ανέφερε ότι «Μετά λύπης να πούμε ότι η διαδικασία έχει καθυστερήσει σε εμάς για ένα πρόγραμμα αποδεκτό σε ό,τι αφορά τα θετικά του αποτελέσματα. Εμείς τώρα στα διαδικαστικά είμαστε καθόλα έτοιμοι και σε πρόσφατη επικοινωνία με το υπουργείο Παιδείας μάθαμε ότι γίνεται σταδιακή εφαρμογή του προγράμματος μια και υπάρχει πανελλαδική κάλυψη πια του προγράμματος και έτσι αναμένουμε την σειρά μας.

Έχουμε ήδη τον ανάδοχο μετά το διαγωνισμό που έγινε από το υπουργείο Οικονομικών, όλα είναι έτοιμα και κάποιες περιοχές μπαίνουν ενώ εμείς ακόμη περιμένουμε.

Το πλάνο είναι αυτό, σταδιακά θα ξεκινήσουμε χωρίς να ξέρουμε όμως ημερομηνία ακριβώς. Γιατί μπορεί να είναι έτοιμο να απαντήσει το υπουργείο Παιδείας απλά δεν είναι μόνο αυτό. Είναι και το υπουργείο Οικονομικών που εμπλέκεται στην υπόθεση αφού έγινε διεθνής διαγωνισμός όπως άλλωστε ζητά ο νόμος οπότε μάλλον εκεί έχουμε τις όποιες καθυστερήσεις. Ας ελπίσουμε να ξεκινήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται γιατί πράγματι είναι κρίμα να χάνεται ένα τέτοιο πρόγραμμα».

ΕΠΑΦΕΣ

Ο ίδιος ο κ. Μπαντίκος τώρα είχε σειρά επαφών με τους διευθυντές των σχολείων.

«Είχαμε μια σειρά επαφών με τους διευθυντές των σχολείων του Δήμου Καβάλας για θέματα λειτουργίας των σχολικών μονάδων. Ενημερωθήκαμε, ενημερώσαμε και ακούσαμε εν είδη απολογισμού μια και είμαστε στο μέσο της σχολικής χρονιάς οπότε κάνουμε αυτό που πρέπει για να έχουμε τώρα μια πλήρη εικόνα των όσων συμβαίνουν στον χώρο μας.

Ακολουθούν συναντήσεις στο Δήμο Παγγαίου , στο Δήμο Νέστου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *