Ιστιοφόρο   θα καταπλεύσει στο νησί της Θάσου

Μια πολύ ευχάριστη είδηση έρχεται για το νησί της Θάσου η οποία αφορά τον τομέα της κρουαζιέρας. Το  194 μέτρων γαλλικής κατασκευής ιστιοφόρο κρουαζιερόπλοιο CLUB MED II θα καταπλεύσει το Ιούλιο για πρώτη φορά στη Θάσο.

Πιο συγκεκριμένα την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 στις 08:00 θα καταπλεύσει στον Λιμένα της Θάσου ένα από τα μεγαλύτερα ιστιοφόρα στον κόσμο, το CLUB MED II της ομώνυμης γαλλικής εταιρίας CLUB MED CRUISES.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της κρουαζιέρας, οι επιβάτες του ιστιοφόρου θα έχουν την δυνατότητα να επισκεφτούν το αρχαιολογικό μουσείο στον Λιμένα και να περπατήσουν σε όλα τα γραφικά σοκάκια της περιοχής. Παράλληλα θα επισκεφτούν το παλιό χωριό της Αλυκής με τα παραδοσιακά και γραφικά σπιτάκια, ενώ θα περιηγηθούν στα παλαιά λατομεία του χωριού.

Το μεσημέρι θα έχουν την ευκαιρία για ελεύθερο χρόνο στο νησί για να απολαύσουν την τοπική κουζίνα στις διάφορες ταβέρνες που θα βρουν εκεί. Ακόμη οι επιβάτες του CLUB MED II θα μπορέσουν να απολαύσουν ένα δροσερό μπάνιο στις παραλίες του νησιού, αλλά και water sports, ενώ θα περπατήσουν και στα γραφικά δρομάκια της Παναγίας λίγο πριν επιστρέψουν στο λιμάνι για την αναχώρησή τους.

Τo εντυπωσιακό CLUB MED II πρόκειται να αποπλεύσει από το νησί της Θάσου στις 18:00 με επόμενο προγραμματισμένο προορισμό το νησί της Λήμνου.

*Πηγή: kavalaportnews.gr Κεντρική Φωτογραφία: blog.clubmed.co.za

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *