Ικανοποιητικός αριθμός τουριστών αναμένεται στην Καβάλα τα Χριστούγεννα και την πρωτοχρονιά

Ικανοποιητική κρίνεται η τουριστική κίνηση αυτό το διάστημα στην Καβάλα με τις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις να περιμένουν την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς οπόταν θα υπάρξει μεγάλη τουριστική κίνηση. Σύμφωνα με τον Διευθυντής του Ξενοδοχείου «Γαλαξίας» κ. Γιώργο Σκλήρη οι τουρίστες θα είναι κυρίως Βαλκάνιοι και Έλληνες.

Ο κ. Σκλήρης είπε ότι «ενόψει εορτών υπάρχει μεγάλος όγκος κρατήσεων και ζήτησης για την πρωτοχρονιά, κυρίως από Βαλκάνιους και Έλληνες πελάτες κι επισκέπτες. Και τα Χριστούγεννα υπάρχει μία δυναμική. Βέβαια της πρωτοχρονιάς είναι μεγαλύτερο το ενδιαφέρον. Αυτήν την εποχή αρχές Δεκέμβρη είναι η χαμηλή περίοδος για την περιοχή μας, με χαμηλές πληρότητες. Περιμένουμε τις δύο εβδομάδες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς. Παραδοσιακά στην Καβάλα έρχονται Βαλκάνιοι αρκετοί και Χριστούγεννα Έλληνες.

Η περιοχή και η πόλη διαθέτει ξενοδοχειακές μονάδες όλων των κατηγοριών και για όλα τα βαλάντια και όλων των επιπέδων πελάτες».

Για τον αντικαπνιστικό νόμο σχολίασε ότι «στην Καβάλα τηρείται εδώ και χρόνια. Γίνονται τακτικοί έλεγχοι, υπάρχει ενημέρωση από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Πρόβλημα ιδιαίτερο δεν υπάρχει».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *