Ικανοποιητική χαρακτήρισε την επιβατική κίνηση κατά την πασχαλινή περίοδο ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Στράτος Μακρογιαννίδης

Ικανοποιητική χαρακτήρισε την επιβατική κίνηση κατά την πασχαλινή περίοδο ο πρόεδρος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Στράτος Μακρογιαννίδης, ο οποίος σημείωσε πως «είμαστε ευχαριστημένοι με την κίνηση, λίγο καλύτερα πήγε από πέρσι και τη Μεγάλη Παρασκευή είχαμε λίγο περισσότερη κίνηση λόγω του καιρού. Μας ευνόησαν οι καιρικές συνθήκες και λίγο η κίνηση ήταν καλή μπορώ να πω. Σε μια περίοδο που λόγω κρίσεως τα πράγματα δεν είναι και τα καλύτερα. Αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος βέβαια και το βιώνει όλος ο κόσμος, από την πλευρά του βέβαια. Κι εμείς από την πλευρά μας το ζούμε αυτό έντονα».

ΣΤΑΘΜΟΣ

Για το σταθμαρχείο του Αστικού ΚΤΕΛ στο Περιγιάλι  ο κ. Μακρογιαννίδης σημείωσε πως «είναι θέμα υπηρεσιών, έχουμε καταθέσει τα σχέδια για να προχωρήσει. Υπάρχει μια χρονοκαθυστέρηση για να τα ελέγξουν. Αυτά τα κάνουν οι πολιτικοί μηχανικοί και οι αρχιτέκτονες οι οποίοι ασχολούνται με το αντικείμενο».

ΣΤΟΛΟΣ

Αναφορικά με την προωθούμενη ανανέωση του στόλου του Αστικού ΚΤΕΛ, ο πρόεδρός του σημείωσε πως «ήδη είμαστε σε επαγρύπνηση, ασχολούμαστε με το αντικείμενο, δηλαδή είμαστε συνέχεια στο ψάξιμο να δούμε τα θέλω μας στα αυτοκίνητα, δηλαδή αυτά που μας χρειάζονται και αυτά που θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε. Είμαστε συνεχώς στο ψάξιμο, ψάχνουμε για να βρούμε το κατάλληλο και το πιο σωστό για να το φέρουμε στην πόλη της Καβάλας. Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου πιστεύω ακράδαντα ότι ο στόλος του Αστικού ΚΤΕΛ Καβάλας είναι από τους καλύτερους της Βόρειας Ελλάδας. Αν κάποιοι κύριοι και κυρίες έχουν πάει σε άλλες πόλεις αυτό μπορούν να το επιβεβαιώσουν, ότι ο στόλος μας είναι σε άριστη κατάσταση. Σε καλό δρόμο είμαστε, μεριμνούμε επί του θέματος και έχουμε σε καλή τάξη το στόλο μας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση