Ικανοποιητική χαρακτήρισε την επιβατική κίνηση την περίοδο των εορτών  ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης

Ικανοποιητική χαρακτήρισε την επιβατική κίνηση την περίοδο των εορτών του Πάσχα ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης, ο οποίος σημείωσε πως «σε ικανοποιητικά επίπεδα κυμάνθηκε η κίνηση φέτος, το λέω αυτό πάντα βλέποντας τι γίνεται γύρω μας για αυτό και λέω ότι είμαι ικανοποιημένος όσον αφορά την κίνηση και την πληρότητα που είχαν τα δρομολόγια. Καλή κίνηση και καλή πληρότητα είχαν τα μεγάλα δρομολόγια Θεσσαλονίκης και Αθηνών. Μετά τη Μ. Τετάρτη μέχρι και το Μ. Σάββατο ήταν καλή η κίνηση και στα τοπικά δρομολόγια για τα τελευταία ψώνια και κινήθηκε λίγο η αγορά της πόλης, από τα δικά μας νούμερα που είχαμε βγάζουμε αυτά τα συμπεράσματα. Και πάλι να πω γιατί το λέω συνέχεια ότι πρέπει να βλέπουμε τι γίνεται γύρω μας για να μπορέσουμε να έχουμε μια καλύτερη εικόνα για το τι περιμένουμε. Φυσικά είναι χειρότερα από πέρσι, αλλά λέω πάλι την προσωπική μου άποψη, ότι όταν δεν κινείται τίποτα για μας όλα είναι αλυσίδα και πρέπει να είμαστε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι για όσο κινήθηκαν οι συμπολίτες μας και οι άνθρωποι που είχαν τη δυνατότητα να κάνουν διακοπές σε Αθήνα Θεσσαλονίκη και με πολύ λίγες εκδρομές από το τουριστικό γραφείο. Μεγαλύτερη κίνηση παρατηρήθηκε στα δρομολόγια Αθηνών και Θεσσαλονίκης ιδιαίτερα, όλη την εβδομάδα. Και αυτή την εβδομάδα έχει κίνηση που είναι οι επιστροφές και οι διακοπές των σχολείων που θα φέρουν μια κίνηση μέχρι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Περιμένουμε να δούμε τώρα το τι θα γίνει ενόψει του καλοκαιριού».

ΘΕΡΙΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Αναφορικά με τη διαφοροποίηση των δρομολογίων κατά τη θερινή περίοδο, ο κ. Τσεντεμεΐδης ανέφερε πως «με το κλείσιμο των σχολείων θα γίνει το καλοκαιρινό ωράριο, θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις. Θα το γνωρίζει όλος ο κόσμος μέσω του ίντερνετ και των ανακοινώσεων που βάζουμε, ώστε να μπορέσει όλος ο κόσμος να εξυπηρετηθεί και να ενημερωθεί για να μην υπάρχουν μικροπροβλήματα. Όσον αφορά την κίνηση που περιμένουμε, από αυτά που ακούμε και με το αεροδρόμιο που θα δουλέψει και με τους επαγγελματίες από τα τουριστικά, από τα ξενοδοχεία να λένε ότι η πληρότητα θα είναι από 90% μέχρι 100%, μακάρι, περιμένουμε να δούμε. Εμείς είμαστε έτοιμοι πάντα να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις, να ανταποκριθούμε σε ότι μας ζητηθεί, αρκεί να υπάρχει κίνηση».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση