ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ικανοποιητική κρίνεται η εμπορική κίνηση στη Νέα Καρβάλη σύμφωνα με τον πρόεδρο των Επαγγελματιών Γιάννη Θωμαϊδη

Ικανοποιητική κρίνεται η εμπορική κίνηση στη Νέα Καρβάλη σύμφωνα με τον πρόεδρο των Επαγγελματιών κ. Γιάννη Θωμαϊδη.  Μάλιστα χαρακτήρισε την Καρβάλη ως μικρό Παρίσι.

Σε δηλώσεις του αναλυτικά ο κ. Θωμαΐδης σημείωσε πως «είτε το μεγάλο Παρίσι είτε το μικρό, πάντα έχει μια σχετική κίνηση. Το μεγάλο έχει πάρα πολύ τουρισμό, το μικρό που είναι η Καρβάλη έχει λιγότερο τουρισμό αλλά θεωρούμε ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Οι δουλειές μας όπως σε όλη την Ελλάδα είναι σταθερές, ευελπιστούμε για το καλύτερο, προσπαθούμε για το καλύτερο όλοι μας. Σίγουρα έχουμε τεράστια προβλήματα, αυτό είναι πια γνωστό ότι ο επαγγελματίας είναι ποινικά διωκόμενος στην Ελλάδα. Υπερφορολογούμενος και δεν έχει βλέψεις για το μέλλον. Αλλά εμείς θα επιβιώσουμε. Θα τα καταφέρουμε. Όσο πλησιάζουν οι γιορτές πάντα υπάρχει μια σχετική κίνηση. Ο ελληνικός λαός περιμένει το μέρισμα, μια μεγάλη υπόθεση που για μένα θεωρώ ότι ο Έλληνας δεν θα έπρεπε να περιμένει το μέρισμα για να ζήσει. Ο επαγγελματίας είναι αυτός που θα στηρίξει την οικονομία της χώρας και όχι το μέρισμα. Όμως αφού φτάσαμε ως εδώ πέρα θα δούμε τις εξελίξεις. Πιστεύω ότι θα είναι θετικές, ο καιρός μας βοηθάει ευτυχώς, είμαστε σταθεροί ως επαγγελματίες εδώ στην Καρβάλη αλλά και σε ολόκληρη την περιοχή. Τα ακούσματα είναι παντού τα ίδια».

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ

Για τις εκλογές του Επιμελητηρίου, στις οποίες είναι υποψήφιος, σημείωσε πως «οι εκλογές πια τελειώνουν, οδεύουμε στην τελική ευθεία, είμαι κι εγώ υποψήφιος με τον Μάρκο Δέμπα στο τμήμα υπηρεσιών για πρώτη φορά. Θεωρώ ότι θα νικήσει ο Μάρκος Δέμπας, όχι γιατί είμαι υποψήφιος, αλλά γιατί τον στηρίζει η οικονομία της Καβάλας και η αγορά της Καβάλας. Έχουμε κουραστεί βέβαια από ύβρεις και διάφορα αρνητικά σχόλια τα οποία τυγχάνει να είναι παράλογα θεωρώ. Μού δίνεται η ευκαιρία να πω να δούμε μέχρι πού φτάνει ο παραλογισμός. Σημερινή διοίκηση, ακόμα διοίκηση, νέο ψηφοδέλτιο κατηγορεί τη διοίκηση, δηλαδή τον εαυτό της. Άνθρωποι που είναι με συνδυασμούς επικεφαλής κατηγορούν τη διοίκηση που είναι εκλεγμένοι και αυτοί στη διοίκηση. Ο παραλογισμός στο όριό του. Αλλά ο κόσμος θα τα ξεπεράσει όλα αυτά και πιστεύω θα είναι μεγάλη η προσέλευση, πρέπει να είναι, πρέπει να φύγουμε πια από τον καναπέ αν θεωρούμε το Επιμελητήριο δεύτερο σπίτι μας. Αν το θεωρούμε πρέπει να πάμε να ψηφίσουμε. Αν δεν το θεωρούμε θα ψηφίσουν κάποιοι άλλοι για εμάς χωρίς εμάς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *