Ικανοποιητική η επιβατική κίνηση το τριήμερο της Πρωτομαγιάς για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας σύμφωνα με τον πρόεδρό του Παναγιώτη Τσεντεμεΐδη

Ικανοποιητική χαρακτήρισε την επιβατική κίνηση το τριήμερο της Πρωτομαγιάς ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Παναγιώτης Τσεντεμεΐδης.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσεντεμεΐδης σημείωσε πως «ικανοποιητικά κινήθηκε το τριήμερο για μας. Από κει και πέρα πάλι πιστεύω ότι ικανοποιημένοι πρέπει να είμαστε πάντα βάσει του τι γίνεται γύρω μας, γιατί είμαστε αλυσίδα σε ότι γίνεται. Καλά πήγανε τα δρομολόγια, ξεκίνησε λίγο η κίνηση όσον αφορά τη σεζόν. Από κει και πέρα ένα μεγάλο θέμα που αντιμετωπίζουμε και έχουμε καθημερινά προβλήματα είναι το ζήτημα της καθίζησης στο δρόμο του Παληού. Έχουμε ένα μεγάλο πρόβλημα, ξεκίνησαν τα δρομολόγια και πραγματοποιούνται με μικρά λεωφορεία, αλλά δεν είναι όπως το θέλουμε. Θα πρέπει να αποκατασταθεί το πρόβλημα ή να βρεθεί μια άλλη λύση γιατί με βροχή και με ολισθηρότητα εκεί είναι δύσκολο να γίνει δρομολόγιο».

ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ

Κληθείς να εκτιμήσει ο κ. Τσεντεμεΐδης ποια είναι τα μηνύματα για τη θερινή σεζόν, σημείωσε πως «αν ξεκινήσουμε από το νησί, αν ξεκινήσουμε από το αεροδρόμιο και αν ξεκινήσουμε από τις πληρότητες που μας λένε οι επιχειρηματίες του τόπου, τα μηνύματα είναι πολύ ενθαρρυντικά. Περιμένουμε να δούμε, κι εμείς είμαστε έτοιμοι για να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε το επιβατικό μας κοινό. Είτε αυτό είναι της τοπικής κοινωνίας είτε ακόμα έρθει απ΄ έξω. Από ότι ακούμε κι εμείς όπως λένε όλοι θα είναι ένα ζεστό καλοκαίρι. Εδώ είμαστε, περιμένουμε για να δούμε το τι θα γίνει. Θα γίνουν αλλαγές στο νησί της Θάσου, με απογευματινά δρομολόγια που θα γίνονται πιο αργά, γιατί όπως συζητούσαμε και πέρσι τα παράπονα του κόσμου είναι ότι δεν υπάρχουν δρομολόγια απογευματινά. Εννοώ από τις 4.30 και μετά δεν έχει δρομολόγιο, είτε αυτό λέγεται γύρος είτε για κάποιες αποστάσεις που πρέπει να προσπαθήσουμε να προσθέσουμε μερικά δρομολόγια. Εμείς θα το προσπαθήσουμε φέτος, θα το κάνουμε σαν δοκιμή και θα δούμε πώς θα περπατήσει. Για τους Αμμολόφους θα έχουμε κανονικά τα δρομολόγια. Μόλις κλείσουν τα σχολεία θα βγουν και ανακοινώσεις για τα ωράρια των δρομολογίων, πιστεύω όπως ήταν και πέρσι θα είναι και φέτος. Από κει και πέρα αν αλλάξει κάτι το συζητάμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση