Ικανοποιημένος ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Καβάλας, Χαράλαμπος Δράκος, από την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ

Την ικανοποίησή του για την ομιλία του πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στην Θεσσαλονίκη εξέφρασε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος.

Συγκεκριμένα είπε ότι «η εκπροσώπηση της Καβάλας στην ομιλία ήταν μικρότερη από τις άλλες φορές γιατί δεν είχαμε προσκλήσεις σε όλα τα μέλη των Νομαρχιακών και Τοπικών Οργανώσεων αλλά υπήρχαν μόνο στοχευμένες προσκλήσεις για συγκεκριμένους ανθρώπους. Και για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια, δεν είχαμε παροχολογία, αυτά που μας είχε συνηθίσει τα τελευταία 5 χρόνια, και πριν την ανάληψη της κυβέρνησης από τον ΣΥΡΙΖΑ τι είχε πει ο Τσόπρας, όπως και αυτά τα οποία κατά τη διάρκεια της 5ετίας έλεγε. Παροχολογία, παροχολογία. Εδώ υπήρχαν συγκεκριμένα μέτρα, συγκεκριμένα αναπτυξιακά μέτρα, από τη μείωση της φορολογίας μέχρι την πάταξη της γραφειοκρατίας. Όλα αυτά ήταν στοχευμένα τα οποία ειδικεύτηκαν και με έργα υποδομών τα οποία στη συνέντευξη Τύπου της Κυριακής ανέφερε ο πρωθυπουργός μας.

Περιμένουμε κατ’ αρχάς, όλα αυτά να γίνουν πράξη. Κάποια μέσα στους 2 μήνες κυβέρνησης έγιναν. Οι δράσεις, η αποτελεσματικότητα, η λογική αυτής της κυβέρνησης, η μεταρρυθμιστική λογική και όχι η λογιστική λογική, νομίζω ότι έχει δώσει τα δείγματα γραφής. Νομίζω ότι είμαστε στο σωστό δρόμο και είμαστε σίγουροι ότι με το ίδιο στυλ θα συνεχίσουμε. Θέλω να πιστεύω ότι στον απολογισμό αυτών των εξαγγελιών, του χρόνου τέτοια εποχή, στην Έκθεση της Θεσσαλονίκης θα έχουμε να πούμε περισσότερα».

ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΟ

Για το θέμα του προσφυγικού στην Καβάλα είπε ότι «το έζησα πολύ. Η άποψή μου είναι ξεκάθαρη. Δεν χωράει επιπλέον ανθρώπους μετανάστες ή πρόσφυγες το Στρατόπεδο Ασημακοπούλου και γενικά η Καβάλα, γιατί δεν είμαστε οργανωμένοι να τους δεχθούμε. Όπως είμαι αντίθετος και με την γκετοποίηση αυτών των ανθρώπων διότι δημιουργεί προβλήματα. Όλα αυτά πρέπει να τα δούμε και να ξέρουμε τι κάνουμε και πώς θα τα αντιμετωπίσουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *