Ικανοποιημένος ο  Δήμαρχος  Παγγαίου Φίλιππος Αναστασιάδης από την πορεία του δήμου το 2018

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι εκδηλώσεις του Δήμου Παγγαίου την περίοδο των Χριστουγέννων. Ο δήμαρχος κ. Φίλιππος Αναστασιάδης σε δηλώσεις του σημείωσε ότι οι δημότες ανταποκρίθηκαν στο ποιοτικό κάλεσμα του δήμου.

Όπως ανέφερε αρχικά «Οι εκδηλώσεις πήγαν πάρα πολύ καλά. Παρά το τσουχτερό κρύο ο κόσμος έφτιαχνε μια χαρούμενη νότα στα προβλήματα που έχει και εμείς ως Δήμος προσπαθούσαμε να προσφέρουμε μέρες και νύχτες χαράς σε όλους τους δημότες μας».

ΕΚΛΟΓΕΣ

Αναφορικά με τις δημοτικές εκλογές που θα γίνουν τον Μάιο σχολίασε πως  «για 2019 θα έχουμε εκλογές σε πολλά επίπεδα, και στον πρώτο και στο δεύτερο βαθμό Αυτοδιοίκησης, θα έχουμε εκλογές και στα ευρωπαϊκά πράγματα, και εθνικές εκλογές, είτε λίγο αργότερα, είτε λίγο νωρίτερα, γενικώς θα είναι χρονιά εκλογών οπότε είναι μια χρονιά εκλογική.

Σαν Δήμος Παγγαίου, το  2018 πήγαμε πολύ καλά μια και αρκετά προβλήματα λύθηκαν. Ας μην ξεχνάμε ότι πριν δεν είχαμε σε αρκετές περιπτώσεις νομοθεσία που να μας καλύπτει, είχαμε μεγάλα ανοικτά θέματα με τις δημοπρασίες και εμείς από το 2018 αρχίσαμε να λειτουργούμε όπως θα θέλαμε.

Έτσι έχουμε μια καλή πορεία σε εντάξεις αλλά και σε ωρίμανση έργων, έχουμε άνοδο στα τακτικά μας έσοδα, έχουμε ροή από το ΕΣΠΑ, πήγαμε καλά και σε προγράμματα οπότε ο Δήμος Παγγαίου είναι  ένας Δήμος που πάει πολύ καλά στις εντάξεις του.

Και βέβαια αρκεί να σημειωθεί ότι το 2019 είναι ελπιδοφόρο, αφού μέσα στους πρώτους μήνες του 2019 θα δούμε νέες εντάξεις σε έργα ύδρευσης, αποχέτευσης, σε βιολογικούς καθαρισμούς, σε κτηριακές και ενεργειακές αναβαθμίσεις. Έχουμε υποβάλλει τους φακέλους μας και αναμένουμε την ένταξη τους».

ΣΥΝΤΟΜΑ

Ο ίδιος εξήγησε ότι οι νέες εξελίξεις θα φανούν εντός των επομένων μηνών ενώ εμφανίσθηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που έκανε η  Διοίκηση του Δήμου Παγγαίου γενικά, αλλά και τα νομικά πρόσωπα, η ΔΕΥΑ και όλες οι υπηρεσίες του Δήμου.

«Τώρα, έρχεται ο ΚΛΕΙΣΘΕΝΗΣ και δεν με προβληματίζει. Άλλωστε τώρα δίδεται η δυνατότητα σε περισσότερους ανθρώπους συνδημότες μας να μπουν στο ψηφοδέλτιο οπότε αυτό είναι μια θετική εξέλιξη. Αν μπουν πολλοί που θα ασχοληθούν αυτό θα βοηθήσει. Η απλή αναλογική δεν μας τρομάζει. Βέβαια ο δεύτερος γύρος θα μας φέρει να ψηφίσουμε μόνο το Δήμαρχο αφού οι σύμβουλοι θα έχουν βγει έτσι και αλλιώς από την πρώτη Κυριακή. Ναι, αλλά γιατί να μην δίδεται η δυνατότητα σε ένα Δήμαρχο να ασκήσει εξουσία όταν υπάρχει η λαϊκή ετυμηγορία από τον πρώτο γύρο. Πρέπει όμως να σεβαστούμε την όποια λαϊκή ετυμηγορία» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *