Ικανοποίηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας για την απόφαση του Περιφερειάρχη ΑΜΘ να ανατίθεται στο ΚΤΕΟ Δράμας η διενέργεια ειδικών τεχνικών ελέγχων σε μεταχειρισμένα λεωφορεία

Με απόφαση του Περιφερειάρχη κ. Μέτιου τα μεταχειρισμένα λεωφορεία θα μπορούν να κάνουν ελέγχους στο ΚΤΕΟ Δράμας. «Η απόφαση αυτή μας έλυσε τα χέρια» δήλωσε με νόημα ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Καβάλας κ. Τσεντεμεΐδης.

Τόνισε συγκεκριμένα πως «μας έχει λύσει τα χέρια ο Περιφερειάρχης λόγω της κίνησης που έχει κάνει όσον αφορά τον ειδικό διάδρομο που λέμε εμείς για τα μεταχειρισμένα λεωφορεία που έρχονται από το εξωτερικό για να μπορέσουν να πάρουν πινακίδες στην Ελλάδα. Το ποσό ήταν υπέρογκο για να μεταφερθεί ένα λεωφορείο για παράδειγμα από Καβάλα στην Αθήνα, τα έξοδα ήταν πάρα πολύ μεγάλα με διόδια και με ότι άλλο συνεπάγεται. Έτσι η απόφαση του κ. Μέτιου μας έχει λύσει τα χέρια και τον ευχαριστούμε πάρα πολύ γιατί έχει σταματήσει η διαδικασία για να φεύγουν τα λεωφορεία μας για να πηγαίνουν στην Αθήνα για να κάνουν αυτή την διαδικασία. Να φανταστεί κανείς το κόστος της διαδρομής, τα πετρέλαια, τα διόδια, τα μεροκάματα, τώρα θα γίνονται οι έλεγχοι στη γειτονική μας Δράμα, στο ΚΤΕΟ Δράμας. Είναι μια απόφαση πάρα πολύ θετική όσον αφορά τις περιοχές τις δικές μας από Καβάλα, Σέρρες και όπου αλλού για να μπορέσουμε να γλιτώσουμε κάτι από τα έξοδα που ήταν δυσβάσταχτα μέχρι τώρα».

ΣΕ ΕΠΑΦΗ

Ερωτηθείς γιατί μέχρι τώρα δεν είχε γίνει κάτι αντίστοιχο, σημείωσε πως «εμείς μετά τα παράπονα των μετόχων προσπαθήσαμε με τη Διεύθυνση Συγκοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας να έρθουμε σε επαφή με την Περιφέρεια, βοήθησε και ο Αντιπεριφερειάρχης Καβάλας κ. Μαρκόπουλος και έτσι ήρθε η απόφαση από τον κ. Μέτιο για να περνάνε τα οχήματα από τον ειδικό διάδρομο. Ειδικός διάδρομος λέγεται στη δική μας γλώσσα, για να μπορέσει το αυτοκίνητο να περάσει πινακίδες στην πόλη μας. Το όχημα πήγαινε στην Αθήνα, έκανε δυο μέρες, χρονοβόρα η κατάσταση, πάλι λέω ότι τα έξοδα ήταν υπέρογκα κι έτσι μας έχει λύσει τα χέρια ο κ. Μέτιος με την απόφαση που έχει βγάλει για να μπορέσουμε να εξυπηρετούμαστε στη Δράμα. Η Δράμα είναι πάρα πολύ κοντά στην Καβάλα κι έτσι δεν έχουμε κανένα πρόβλημα».

ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

Στο ερώτημα πώς πάει το ΚΤΕΛ, ανέφερε πως «είπα και πάλι την προσωπική μου άποψη, ότι πάντα βλέπουμε το τι γίνεται έξω και μετά αποφασίζουμε. Είναι πολύ ικανοποιητικό το επίπεδο στην επιβατική κίνηση όσον αφορά τις γιορτές και μετά τις γιορτές τώρα που έχουν ξεκινήσει και οι μαθητικές διαδρομές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *