Ικανοποίηση επικρατεί στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας για την περιφερειακή  διοργάνωση «Συνέργεια»

Ικανοποίηση επικρατεί στη Διοίκηση του Επιμελητηρίου Καβάλας για την περιφερειακή  διοργάνωση τροφίμων και ποτών «Συνέργεια» που φιλοξενήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο στη Νέα Καρβάλη. Ο πρόεδρός του κ. Άγγελος Τσατσούλης δήλωσε πως ήταν μία πολύ καλή ευκαιρία να γίνουν γνωστά τα προϊόντα της Περιφέρειας και να αυξηθεί η κατανάλωση και προβολή τους.

Στις δηλώσεις του ο κ. Τσατσούλης σημείωσε πως «ήταν μια έκθεση που διοργάνωσε η Περιφέρεια, εμείς δώσαμε το χώρο. Από κει και πέρα έγινε μια προσπάθεια, ήταν η τρίτη φορά που γίνεται αυτό, οι παραγωγοί της Περιφέρειας να γνωριστούμε μεταξύ μας αλλά και να κάνουμε γνωστά τα προϊόντα μας στο ευρύ κοινό, υλοποιώντας κατά κάποιον τρόπο το όραμα του αείμνηστου Περιφερειάρχη του Γιώργου Παυλίδη που ήθελε η Περιφέρεια να καταναλώνει ότι παράγει. Από κει και πέρα είναι γεγονός ότι βρέθηκαν 110 επιχειρήσεις του αγροτοδιατροφικού τομέα από όλη την Περιφέρεια στο Εκθεσιακό Κέντρο στη Νέα Καρβάλη, έγιναν οι επαφές που έπρεπε να γίνουν και νομίζω η Περιφέρεια έδειξε το δυναμικό της, έδειξε τι παραγωγές έχουμε και βέβαια μας χαροποίησε ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα. Δεν είναι η Ελλάδα της γκρίνιας, δεν είναι η Ελλάδα της άρνησης. Είναι η Ελλάδα της παραγωγής, είναι η Ελλάδα η οποία δημιουργεί, είναι η Ελλάδα η οποία παρόλη την κρίση στάθηκε όρθια, είναι εκεί, παλεύει. Είμαι βέβαιος ότι αυτή είναι η Ελλάδα που θα βγάλει την υπόλοιπη Ελλάδα από την κρίση».

ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ

Κληθείς να σχολιάσει ο κ. Τσατσούλης το γεγονός ότι η συγκεκριμένη έκθεση δεν είχε τόσο μεγάλη επισκεψιμότητα, ξεκαθάρισε πως «αυτή δεν ήταν μια έκθεση όπως την έχουμε φανταστεί. Αυτή ήταν καθαρά μια έκθεση επαγγελματική. Ήταν κλαδική, επαγγελματική, δεν ήταν τόσο πολύ για το ευρύ κοινό. Ήταν περισσότερο για τους επαγγελματίες του κλάδου της διατροφής. Ήταν για εταιρίες διανομών, ξενοδοχεία, εστιατόρια, ταβέρνες, τέτοιοι άνθρωποι ήταν ο στόχος και από κει και πέρα είχε και κόσμο, δεν μπορώ να πω, είχε αρκετό κόσμο. Οργανωτικά μια χαρά πήγε, δεν είχε κανένα θέμα. Και οι παράλληλες εκδηλώσεις έγιναν από ότι είδα, στα εγκαίνια ήταν ο υπουργός, απλώς ήταν μικρή η διάρκειά της και δεν φάνηκε. Στην ουσία ήταν μιάμιση μέρα».

ΑΛΛΕΣ ΕΚΘΕΣΕΙΣ

Σχολιάζοντας το σχεδιασμό του Επιμελητηρίου Καβάλας για τη διενέργεια και άλλων εκθέσεων, ο κ. Τσατσούλης επισήμανε πως «εμείς μπορούμε να κάνουμε εκθέσεις, όμως η κρίση η οποία έχει χτυπήσει τη χώρα μας είναι ανασταλτικός παράγοντας. Μπορεί το Εκθεσιακό Κέντρο να ξεδιπλώσει τις δικές του δυνατότητες και ικανότητες. Εμείς προσπαθούμε, αρκετές εκθέσεις ενώ είχαν προγραμματιστεί ακυρώθηκαν την τελευταία στιγμή γιατί δεν υπήρχε συμμετοχή. Δηλαδή δεν είναι να έχουμε εμείς τη θέληση και τη βούληση για να κάνουμε μια έκθεση, πρέπει να θέλουν κι οι ίδιοι οι επιχειρηματίες και οι εταιρίες. Εάν αυτές δεν θέλουν δεν μπορεί να γίνει μια έκθεση. Εμείς κρατάμε το βασικό γεγονός που έχουμε την Kavala Expo η οποία θα γίνει το Σεπτέμβριο και πάλι. Οργανωτικά τη σχεδιάζουμε, ελπίζουμε αυτή τη χρονιά να μπορέσουμε να δείξουμε περισσότερα προϊόντα και περισσότερος κόσμος να την επισκεφθεί».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση