ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Ιδιωτική εταιρία σεκιούριτι στην Ακτή Καλαμίτσας έστειλε η ΕΤΑΔ!

Σε μία πρωτοφανή κίνηση προέβη η ΕΤΑΔ στέλνοντας ιδιωτική εταιρεία αστυνόμευσης στην Ακτή της Καλαμίτσας, δίνοντας την  αίσθηση ότι η ακτή πλέον φυλάσσεται από τους λουόμενους. Η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα δήλωσε πως έχει την αίσθηση ότι η ΕΤΑΔ θέλει να ξεπουλήσει την παραλία, αν δεν το έχει κάνει ήδη…

Στις δηλώσεις της αναλυτικά η κ. Τσανάκα σημείωσε πως «είναι πραγματικά πρωτοφανές. Τι θα φυλάνε δηλαδή οι σεκιουριτάδες; Την Καλαμίτσα δηλαδή θα τη φυλάνε από τους Καβαλιώτες; Από το Δήμο Καβάλας; Από τα κακοποιά στοιχεία; Αυτή τη στιγμή ο Δήμος Καβάλας με τους υπαλλήλους του φροντίζει την ακτή όπως κάθε χρόνο, ανανεώνει, βάφει, καθαρίζει τις ντουζιέρες, τα αποδυτήρια, τις τουαλέτες, φροντίζει την ακτή, την προετοιμάζει να την αποδώσει στους Καβαλιώτες φυσικά δωρεάν όπως κάθε χρόνο. Αυτά είναι πρωτάκουστα πράγματα. Δεν τα έχουμε ξανακούσει. Και αρχίζω να λέω, μήπως δεν δώσανε την Καλαμίτσα στο Δήμο Καβάλας γιατί σκοπεύουν να την πουλήσουν; Θα το πω ανοιχτά και καθαρά. Είχα πει τους φόβους μου τότε στους βουλευτές, μού είναι αδιανόητο, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν τη δίνουν. Ας ζητήσουν ένα οικονομικό αντίκρισμα κάθε χρόνο όπως γίνεται με όλο το δημόσιο. αλλά για να μη τη δίνουν σημαίνει ότι σκοπεύουν να την πουλήσουν. Και αν δεν την έχουν ήδη πουλήσει. Γιατί άλλο λόγο για να τη φυλάνε με σεκιουριτάδες εγώ δεν μπορώ να καταλάβω. Όπως και να ΄χει η Καλαμίτσα είναι του Καβαλιώτικου λαού, τελεία και παύλα».

ΚΑΜΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Ερωτηθείσα η δήμαρχος Καβάλας αν είχε κάποια ενημέρωση από την ΕΤΑΔ για αυτό το ζήτημα, σημείωσε πως «ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Είναι πρωτάκουστα, εξωφρενικά πράγματα για μας. Το είπα το βράδυ της Τετάρτης στον κ. Εμμανουηλίδη, τον βρήκα στο τηλέφωνο μόλις το έμαθα και μού είπε θα ψάξει να δει τι γίνεται, αλλά δεν είχα ακόμα καμία απάντηση».

Καταληκτικά η κ. Τσανάκα ξεκαθάρισε ότι δεν θα αφήσει έτσι το θέμα και η διοίκηση του Δήμου Καβάλας σκοπεύει να πράξει τα δέοντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *