Ιδιαίτερα πλούσιο το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Παγγαίου

Ιδιαίτερα πλούσιο θα είναι το πρόγραμμα των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου  Παγγαίου ενώ παράλληλα η διοίκηση του Δήμου Παγγαίου έχει ξεκινήσει καμπάνια για την μικρή Ιωάννα που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την όρασή της. Ο Αντιδήμαρχος κ. Χρήστος Μποσμπότης σημείωσε ότι πρόκειται για μία συγκινητική προσπάθεια όλων για να σωθεί το ένα μάτι της μικρής.

Ο κ. Μποσμπότης δήλωσε αρχικά ότι «κάνουμε μια κίνηση φιλανθρωπικού περιεχομένου ως Δήμος Παγγαίου σε συνεργασία με εθελοντικές ομάδες και πολιτιστικούς συλλόγους κι έχει να κάνει με τη μικρή Ιωάννα, το κοριτσάκι που σε ηλικία 1 έτους έχουν προσβληθεί και τα δύο του μάτια από κάποια κακοήθεια. Το ένα μάτι έχει ήδη αφαιρεθεί και για το δεύτερο γίνονται μεγάλες προσπάθειες για να σωθεί. Μετά από έναν φιλικό αγώνα μεταξύ παλαιμάχων του Ορφέα Ελευθερούπολης και του Ηρακλή Καβάλας που έγινε πριν λίγες μέρες, και είχε πολύ μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που στήριξε την προσπάθεια αγοράζοντας κουπόνι. Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται για το κοριτσάκι το Σάββατο 14 Δεκεμβρίου με χορό που θα γίνει στο Εγνατία Παλλάς, στα Κηπιά, όπου τα πάντα είναι μία εθελοντική προσφορά. Το κατάστημα παραχωρείται δωρεάν, τέσσερις μουσικές μπάντες θα παίξουν δωρεάν, το προσωπικό θα προσφέρει εθελοντική εργασία, όλα τα εδέσματα είναι προσφορά τοπικών επιχειρηματιών τους οποίους ευχαριστούμε ανώνυμα προς το παρόν. Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και περιλαμβάνει φαγητό και κρασί. Όλο το ποσό θα διατεθεί για τη μικρή Ιωάννα».

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Για τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις δήλωσε ότι «για άλλη μία χρονιά προσπαθούμε να έχουμε ένα καλό πρόγραμμα σε συνεργασία με την Κοινωφελή Επιχείρηση του δήμου Παγγαίου και την πρόεδρο κα Χρυσαφούδη. Οι εκδηλώσεις θα διασκορπιστούν σε όλο το δήμο Παγγαίου, Νικήσιανη, Νέα Πέραμο, παραλία Οφρυνίου. Θα υπάρξουν εκδηλώσεις στο άναμμα του δέντρου, ένα τρενάκι θα πηγαίνει σε κάθε μία από τις εκδηλώσεις. Θα υπάρξουν διάφορα σόου και κάποιες κεντρικές εκδηλώσεις στην Ελευθερούπολη. Θα ανοίξουμε την υπόγεια διάβαση που πέρυσι κέρδισε τις εντυπώσεις, θα υπάρξει ένα μεγάλο πάρτι αντίστοιχο με το περσινό. Θα έχει πάλι μία νότα ρετρό, θα μας ταξιδέψουν μουσικά στο χρόνο. Θα εμφανιστούν οι φιλαρμονικές του δήμου, θα υπάρξει ένα ποντιακό γλέντι. Όλες αυτές οι εκδηλώσεις που δίνουν ζωντάνια, χαρά στα παιδιά και αισιοδοξία σε μας τους μεγαλύτερους».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *