Θυρίδες φύλαξης αποσκευών διαθέτει, πλέον, το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Θυρίδες φύλαξης αποσκευών δημιούργησε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας μετά από απαίτηση του επιβατικού κοινού που αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή αυτή την παροχή υπηρεσιών. Ο πρόεδρος του φορέα κ. Παναγιώτης Τσεντεμεϊδης σχολίασε πως μετά την ανακαίνιση του σταθμαρχείου κρίθηκε απαραίτητη αυτή η υπηρεσία.

Πιο συγκεκριμένα είπε ότι «ήταν μια υπηρεσία που έλειπε από το Υπεραστικό ΚΤΕΛ, ήταν ένα «μείον» από την ανακαίνιση που είχε γίνει κι έτσι ήρθε να συμπληρώσει αυτό που ζητούσε ο κάθε επιβάτης, τη φύλαξη αποσκευών. Είναι μία απλή διαδικασία που μπορεί κανείς με 2 ευρώ να αφήσει με ασφάλεια τις αποσκευές του στο χώρο του Υπεραστικού, που μέχρι τώρα τις φύλαγαν οι υπάλληλοι, είτε μέσα στο εκδοτήριο, είτε στο χώρο της αποθήκης. Άρα λύσαμε κι αυτό το πρόβλημα και πιστεύω ότι με τις λίγες μέρες που ξεκίνησε η λειτουργία έχει πολύ μεγάλη –θετική- ανταπόκριση. Είναι 20 οι θυρίδες που πιστεύουμε ότι είναι υπεραρκετές για αρχή. Αν δημιουργηθεί θέμα για περισσότερες, μπορούμε να τις τοποθετήσουμε, να τις παραγγείλουμε –είναι πολύ εύκολη η διαδικασία, σε 2-3 μέρες μπορούν να έρθουν κι άλλες 10 θυρίδες».

ΜΑΘΗΤΙΚΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ

Για τα μαθητικά δρομολόγια είπε ότι «είναι σε πολύ καλό επίπεδο η πληρωμή τους. Πιστεύω ότι είναι στο καλύτερο επίπεδο που υπήρχε μέχρι τώρα στο Υπεραστικό της Καβάλας απ’ όλες τις χρονιές. Πρέπει να τα λέμε όλα και τα θετικά και τα αρνητικά. Λύσαμε το πρόβλημα με το ειδικό Μαθητικό Δελτίο κι έτσι η πληρωμή είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο».

ΕΚΤΑΚΤΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΧΑ

Για τα δρομολόγια τις μέρες του Πάσχα είπε ότι «το Υπεραστικό είναι έτοιμο. Επιβάτες, κόσμο, θέλουμε για να κάνει έκτακτα δρομολόγια. Θα υπάρξουν και για τις μέρες του Πάσχα αλλά και για τα τουριστικά γραφεία. Να θυμίσουμε ότι έχει ο πολίτης στη διάθεσή του πολλές εκδρομές που μπορεί να ξεφύγει με τα τόσα δύσκολα που περνάμε».

Τέλος, για το αεροδρόμιο της Χρυσούπολης είπε ότι «δουλεύει πάρα πολύ καλά, άσχετα που σταμάτησαν οι πτήσεις λόγω των εργασιών που τελείωσαν στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης. Για την ώρα έχει ένα πολύ καλό ποσοστό πληρότητας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *