Θα πραγματοποιηθεί τελικά το Air Sea Show στην Καβάλα..

Επιτέλους εξέλιξη στο θέμα  του φεστιβάλ  Kavala Air Sea Show. Το τριήμερο 30 Ιουνίου έως 2 Ιουλίου, θα διεξαχθεί το 6ο Kavala Air Sea Show, όπως επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα   το μεσημέρι στο γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Καβάλας, κ. Θόδωρου Μαρκόπουλου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που παρέθεσε στη σύσκεψη ο οργανωτικός υπεύθυνος του show, κ. Παναγιώτης Γεωργιάδης, φέτος αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτό μια ομάδα της Pioneer Team και δύο ομάδες της Vostoc Europe, οι οποίες προορίζονται και για την επέκταση του Kavala Air Sea Show στη Νέα Πέραμο, εφόσον συναινέσει και ο Δήμος Παγγαίου, το κόστος για τη συμμετοχή του οποίου ανέρχεται στις 20.000 ευρώ.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

Εκτός του προϋπολογισμού των 85.000 ευρώ της προγραμματικής σύμβασης, ο κ. Γεωργιάδης ζήτησε για την διαφημιστική προβολή του 6ου Kavala AirSea Show άλλες 30.000 ευρώ και συμπλήρωσε ότι σε εξέλιξη είναι οι συζητήσεις με το Βασιλικό Σμήνος της Σαουδικής Αραβίας.

Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στην προβολή στις 11 Απριλίου στο Λονδίνο του ντοκιμαντέρ «Rebuildung History», σε παραγωγή και σκηνοθεσία Stephen Saunders, το οποίο «ακολουθεί» τον David Bremner και καταγράφει την ιστορία της ανακατασκευής του διπλάνου Bristol Scout που παρουσιάστηκε το καλοκα΄λιρι στην Θάσο..

Το συγκεκριμένο ντοκιμαντέρ περιλαμβάνει πλάνα 45 λεπτών από την Καβάλα και τη Θάσο και αποτελεί μια εξαιρετική δυνατότητα προβολής της περιοχής μας, ενώ όπως είπε στις αρχές Ιουνίου το ντοκιμαντέρ «Rebuildung History» θα προβληθεί και στην Καβάλα.

ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ ΚΑΙ Ο Ο.Λ.Κ.

Από τη μεριά του ο κ. Θόδωρος Μαρκόπουλος, τόνισε ότι έχει προσκαλέσει τον επικεφαλής του Mouzenidis Group, Μπορίς Μουζενίδη, να παραβρίσκεται τις ημέρες διεξαγωγής του show στην Καβάλα, ενώ ο πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένα Καβάλας, κ. Χρήστος Ηλιάδης, δήλωσε ότι ο Οργανισμός θα συνδράμει οικονομικά στο show με ποσό της τάξης των 10.000 ευρώ για καύσιμα, ενώ θα διαθέσει για τέσσερις ημέρες το πάρκινγκ της παραλιακής λεωφόρου, αλλά και προσωπικό, με το κόστος να ανέρχεται σε επιπλέον 7.000 – 8.000 ευρώ.

Να σημειωθεί ότι από τη σύσκεψη απουσίαζαν εκπρόσωποι του Συνδέσμου Ξενοδόχων, αλλά και του Επιμελητηρίου Καβάλας. Αυτοί που παρέστησαν ήταν εκτός του κ.  Μαρκόπουλου και του κ.  Γεωργιάδη, ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού κ. Αντωνιάδης, η δήμαρχος Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, ο πρόεδρος του Ο.Λ.Κ., κ. Χρήστος Ηλιάδης, η πρόεδρος της ”ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ”, κ. Αναστασία Ιωσηφίδου και ο πρόεδρος του Σωματείου  Καφεζυθοπωλών κ.  Παναγιώτης Βασιλούδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση