«Θα πάμε δυνατά με νέους στόχους προς όφελος όλων» δηλώνει ο επανεκλεγείς Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Ζαφείρης Μυστακίδης

Συστάθηκε σε Σώμα η νέα Διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ Ανατολικής Μακεδονίας όπου πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Ζαφείρης Μυστακίδης.  Ο κ. Μυστακίδης ανέφερε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα συνεδριάσει η νέα Διοικούσα Επιτροπή για να προχωρήσει σε προγραμματισμό δράσεων.

Ο κ. Μυστακίδης τόνισε ότι «Συγκροτηθήκαμε σε Σώμα και ορίσθηκαν και οι θέσεις οπότε την επόμενη εβδομάδα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση της νέας Διοικούσας Επιτροπής. Εκεί θα δούμε την κατάσταση, τα καινούρια μέλη που είναι πλέον πέντε τα οποία και θα λάβουν την ενημέρωση που πρέπει, ενώ θα ορίσουμε και επιτροπές που ήδη λειτουργούν και σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο τους, ενώ θα κάνουμε και μια καινούρια στοχοθεσία, σε επίπεδο τριών νομών πάντοτε.

Η δικαιοδοσία μας αφορά τους νομούς Καβάλας, Δράμας και Σερρών!

Πάμε την επόμενη εβδομάδα σε διάλογο. Είμαστε για τρίτη φορά στη διοίκηση του ΓΕΩΤΕΕ. Οι εκλογές τελείωσαν και είμαστε πλέον μια ομάδα ενωμένη, με ένα κλίμα ομαδικό και ομοψυχίας».

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Πρόσθεσε δε πως «Είχαμε και καλά αποτελέσματα και θέλουμε να είμαστε και πάλι ωφέλιμοι και παραγωγικοί προς όφελος όλων των μελών μας και των συν αυτώ. Αυτός νομίζω ότι θα πρέπει να είναι ο στόχος κάθε παραγωγικού φορέα, και πρέπει να είναι χρήσιμος και ωφέλιμος, χωρίς να γίνεται πάντοτε αρεστός, αρκεί βέβαια να υπάρχει ένα καλό αποτέλεσμα.

Και δεν είναι άδικο να «σπάσεις και αυγά» αν θέλεις πράγματι να έχεις ένα καλό αποτέλεσμα».

ΤΕΝΑΓΗ

Αναφορικά με τα Τενάγη Φιλίππων  τόνισε ότι οι καλλιέργειες εξελίσσονται μια και είμαστε στο αποκορύφωμα  των καλλιεργειών.

«Οι ψεκασμοί γίνονται κανονικά, και γενικά έχουμε φόρτο εργασιών εκεί μια και είναι η εποχή τέτοια» σχολίασε καταληκτικά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *