Θα επαναληφθεί την ερχόμενη Πέμπτη το χαριστικό παζάρι της ΠΝΟΗΣ

Χαριστικό παζάρι πραγματοποίησε ο Σύλλογος ΠΝΟΗ το πρωί της Πέμπτης. Σύμφωνα με την πρόεδρο του συλλόγου κα Ιωάννα Χατζηβαρύτη, η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη και θα επαναλάβουν το παζάρι την ερχόμενη Πέμπτη.

Η κα Χατζηβαρύτη δήλωσε ότι «την Πέμπτη είχαμε ένα χαριστικό bazaar, με την κανονική έννοια του όρου. Ό,τι είχαμε στην αποθήκη μας, βγήκαν έξω όλα και ο κόσμος με μεγάλη ελευθερία, χωρίς να υπάρχει δέσμευση, ήρθε και πήρε τα πράγματα που του ήταν απαραίτητα. Επειδή είδαμε ότι υπάρχει αρκετή προσέλευση, αποφασίσαμε να το επαναλάβουμε την ερχόμενη Πέμπτη 23 Μαΐου. Πάλι από τις 10 το πρωί μέχρι τις 1.30 το μεσημέρι στο Σύλλογο. Όποιος θέλει να πάρει πράγματα μπορεί ελεύθερα να έρθει».

Για την εκδήλωση που έγινε χθες με το κ. Λυκουρίνο, είπε –νωρίτερα- ότι «υποστηρίζουμε την εκδήλωση του Κοινωνικού Πανεπιστημίου Ενεργών Πολιτών, Η Βιβλιοθήκη και ο σύλλογος ΠΝΟΗ. Ομιλητής είναι ο ιστορικός κ. Κυριάκος Λυκουρίνος που είναι εδώ και πολλά χρόνια μέλος της ΠΝΟΗΣ. Το θέμα είναι «Βουλγαρική κατοχή 1916-1918. Οι συνέπειες της κατοχής στις οικογένειες, στις μητέρες, στα ορφανά παιδιά και στα απαχθέντα ανήλικα». Είναι ένα θέμα που δεν έχει θιγεί εκτενώς τα τελευταία χρόνια».

Στην εκδήλωση ο σύλλογος ΠΝΟΗ συνέλλεξε είδη ατομικής υγιεινής από όσους παραβρέθηκαν και θέλησαν να συνεισφέρουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *