Θα ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια των υποψηφίων βουλευτών της ΝΔ αυτή την εβδομάδα, όπως τονίζει ο Μακάριος Λαζαρίδης

Αυτή την  εβδομάδα, μάλλον σήμερα,  αναμένεται να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας πανελλαδικά αλλά και τοπικά. Ο υποψήφιος βουλευτής κ. Λαζαρίδης σημείωσε ότι θα είναι ψηφοδέλτια νίκης.

Όπως τόνισε αρχικά «Περιμένουμε τον πρωθυπουργό λοιπόν να πάει την επόμενη Δευτέρα στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τις πρόωρες εκλογές στις 7 Ιουλίου. Η εικόνα που έχω είναι ότι τις προσεχείς ημέρες, από τα μέσα της  εβδομάδας δηλαδή, τα ψηφοδέλτια νίκης της ΝΔ θα δοθούν στη δημοσιότητα σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Θα είναι ψηφοδέλτια νίκης, θα είναι ανανεωμένα σε ένα βαθμό πάνω από 50-60%. Ο κ. Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί για αυτό στη διάρκεια της εσωκομματικής διαδικασίας και τότε ο ίδιος υποστήριξε ότι είναι αυτός που μπορεί να ανανεώσει το κόμμα και να το φέρει σε νίκες, κάτι που βάζει του αποτελέσματος των ευρωεκλογών φαίνεται ότι έγινε πράξη.

Απαίτηση των πολιτών είναι η ανανέωση ενώ αυτό θέλει και ο κόσμος. Το είδα στη διάρκεια των περιοδειών μου ενώ αυτό που εκτιμώ είναι πως είναι πράγματι αναγκαίο να υπάρχει αλλαγή προσώπων. Θα έπρεπε παράλληλα κατά τη γνώμη μου να είναι συνταγματικά  κατοχυρωμένη η θητεία των βουλευτών».

ΟΙ ΘΗΤΙΕΣ

Σύμφωνα με τον κ. Λαζαρίδη οι θητείες των βουλευτών θα πρέπει να είναι, 2 ή 3 μια και οι εκλογές δεν γίνονται κάθε 4ετία, 2-3 θητείες  είναι αρκετές. «Πιστεύω ότι ο πολιτικός μέσα σε μια 10ετία θα μπορούσε να προσφέρει. Δεν χρειάζονται περισσότερα χρόνια. Αν κάποιος μπορεί να προσφέρει θα το κάνει σε αυτό το χρονικό διάστημα. Αν όχι καμία προσφορά δεν θα έχει δείξει.

Στο πλαίσιο της ανανέωσης αν οι καβαλιώτες με στείλουν στο ελληνικό κοινοβούλιο τότε είναι βέβαιο ότι το ζήτημα της ανανέωσης θα το θέτω συνεχώς μια και είναι αναγκαίο για να αποκατασταθεί το σύνολο των σχέσεων των πολιτών με τους πολιτικούς» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *