Η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου καβάλας απομάκρυνε τα περισσότερα ογκώδη αντικείμενα από την πόλη

Σε εξέλιξη είναι η εξόρμηση καθαρισμού που ξεκίνησε αρχές Σεπτεμβρίου η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Καβάλας. Ο Αντιδήμαρχος καθαριότητας κ. Κυριάκος Σταυρίδης αναφέρθηκε στο όλο γεγονός.

Όπως τόνισε αρχικά «Όντως συνεχίζουμε με το πρόγραμμα που είχε εξ αρχής ορισθεί. Οι εκστρατείες ξεκίνησαν για να απομακρύνουμε  τον μεγαλύτερο όγκο των ογκωδών αντικειμένων και απορριμμάτων . Σίγουρα τώρα υπάρχουν σε κάποια σημεία αλλά αυτά είναι που με τα καθημερινά δρομολόγια μπορούν να απομακρυνθούν. Ο κύριος όγκος έχει απομακρυνθεί και προχωράμε να δούμε από εδώ και πέρα τι σχεδιασμό θα κάνουν για το επόμενο χρονικό διάστημα.

Εμείς θα ενημερώσουμε όλους τους δημότες μας ποιες συγκεκριμένες ημέρες θα περνούν τα οχήματα από τις γειτονιές τους και η περισυλλογή θα γίνεται σίγουρα και με συγκεκριμένο τρόπο. Σκεφτόμαστε βέβαια μια μικρή αλλαγή στον κανονισμό, ώστε το παράβολο να έχει μια διακύμανση από 10 ευρώ μέχρι 50 ευρώ ώστε να μπορούμε να τα ελέγξουμε και να βγάλουμε και τα έξοδα του κάθε δρομολογίου που γίνεται με το κάθε φορτηγό που πηγαίνει στις γειτονιές και τους υπαλλήλους.

Πιστεύω ότι θα το καταφέρουμε».

ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ

Και ο ίδιος αναγνώρισε ότι ο καιρός ελέω φθινοπώρου δηλαδή, επηρεάζει την όλη κατάσταση μια και πλέον λιγότεροι είναι αυτοί που απορρίπτουν ογκώδη αντικείμενα στους  δρόμους. «Τελείωσαν και τα κλαδέματα, αλλά γενικά έχουμε μια συνεχή αλλά ελεγχόμενη ροή και πιστεύω ότι θα τελειώσουμε τέλη Νοεμβρίου και θα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο.

Επίσης η υπηρεσία μας έχει εντοπίσει λάστιχα στο 4ο ΕΠΑΛ, βρήκαμε ποιος είναι αυτός που τα πέταξε, του ζητήσαμε να τα απομακρύνει, κόπηκε και το σχετικό παράβολο και αντί για πρόστιμο πλήρωσε το παράβολο και είμαστε εντάξει. Έγιναν βέβαια και οι σχετικές παρατηρήσεις και νομίζω ότι όλα θα είναι εντάξει. Ο πολίτης συμμορφώθηκε και αφού πληρώθηκε το παράβολο όλα έγιναν εντάξει» τόνισε καταληκτικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Font Resize
Contrast