Η ΠΑΣΚΕ επικράτησε στις εκλογές  του Εργατικού Κέντρου Καβάλας

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου  το Εκλογικό Συνέδριο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καβάλας με κεντρικό θέμα την εκλογή νέας 15μελούς Διοίκησης του ΕΥΚ. Οι κάλπες άνοιξαν στις 18:00 και έκλεισαν στις 22:00, με το ποσοστό συμμετοχής να είναι  παραλίγο καθολικό   αφού από τους συνολικά 90 Αντιπροσώπους ψήφισαν οι 87.

Στις εκλογές συμμετείχαν τρεις παρατάξεις: η Πανκαβαλιώτικη Συνδικαλιστική Κίνηση Εργαζομένων (ΠΑΣΚΕ) Νομού Καβάλας, οι Ανεξάρτητοι Συνδικαλιστές (ΔΑΚΕ) και η Ταξική Ενότητα (ΠΑΜΕ).

Μετά την καταμέτρηση των ψήφων, στο νέο 15μελές διοικητικό σχήμα του Εργατικού Κέντρου Καβάλας η ΠΑΣΚΕ καταλαμβάνει 12 έδρες, η Ταξική Ενότητα 2 έδρες και η ΔΑΚΕ καταλαμβάνει μία (1). Αναλυτικά, εκλέγονται:

Αρλακίδης Αργύριος (ΠΑΣΚΕ)

Βαξεβάνη Αγαθονίκη (ΠΑΣΚΕ)

Βασιλειάδου Σταυρούλα (ΠΑΣΚΕ)

Βερβερίδου Ιωάννα (ΠΑΣΚΕ)

Βογιατζίδης Νικόλαος (ΠΑΣΚΕ)

Μπέρμπος Κωνσταντίνος (ΠΑΣΚΕ)

Μπουντρούδης Βασίλειος (ΠΑΣΚΕ)

Ποδάρας Κωνσταντίνος (ΠΑΣΚΕ)

Τσούτσα Σταματία (ΠΑΣΚΕ)

Χαβιαρόπουλος Παύλος (ΠΑΣΚΕ)

Χάλικας Κωνσταντίνος (ΠΑΣΚΕ)

Χρυσαλίδης Χριστόδουλος (ΠΑΣΚΕ)

Καραμπατζάκης Αναγνώστης (Ταξική Ενότητα)

Γιαγκίδης Ιωάννης (Ταξική Ενότητα)

Παπαδόπουλος Βασίλειος (ΔΑΚΕ)

ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

Σύμφωνα με το καταστατικό του ΕΥΚ, τα 15 εκλεγμένα μέλη της νέας Διοίκησης θα πρέπει να συγκροτηθούν σε σώμα εντός επτά (7) ημερών. Μετά την αποχώρηση του Ευθύμη Μακρογιάννη  ο οποίος εδώ και καιρό είχε δηλώσει την πρόθεσή του να «αποσυρθεί», δεν έχει ακόμη ξεκαθαρίσει ποιος θα είναι ο επόμενος πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου, αν και «ακούγεται» ήδη το όνομα της νυν Γραμματέως του ΕΥΚ Σταματίας  Τσούτσα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *