«Η παράταξη της κας Τσανάκα αποδέχεται ότι τουλάχιστον για 2 χρόνια δεν ζήτησε επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων», δηλώνει ο αντιδήμαρχος Λεωνίδας Παππάς αναφορικά με το Κοινωνικό Παντοπωλείο

Κανονικά συνεχίζεται η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου Καβάλας. Την ίδια ώρα υπήρξε μία καταγγελτική ανακοίνωση από πλευράς της αντιπολίτευσης και της παράταξης της πρώην δημάρχου κ. Τσανάκα. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικών κ. Λεωνίδα Παππά η ανακοίνωση αυτή ουσιαστικά επιβεβαιώνει τον ίδιο.

Ο κ. Παππάς είπε ότι «δεν θα έλεγα ότι ήταν θέμα άσκησης κριτικής διότι προσπαθώ διαβάζοντας το Δελτίο Τύπου, να δω πού διαφωνούμε. Διότι πράγματι η παράταξη της κας Τσανάκα αποδέχεται, συνομολογεί, ότι τουλάχιστον για 2 χρόνια δεν ζήτησε επικαιροποίηση οικονομικών στοιχείων. Και καταλήγει το Δελτίο Τύπου ότι γνωρίζει ο κ. Παππάς ότι αυτό πρέπει να γίνεται σε εύρος διετίας. Ακούστε πρόκληση. Καμιά φορά το ελληνικό κράτος το κατηγορούμε για γραφειοκρατία. Το ελληνικό κράτος, η ελληνική πολιτεία, όταν να είναι να δώσει επιδόματα και παροχές, παρά τη γραφειοκρατία καταφέρνει και θέτει και εποικαιροποιεί τα εισοδήματα. Η κα Τσανάκα και η κα Φραντζεσκάκη που είναι και εφοριακός, έχουν το θράσος να μας λένε ότι η επικαιροποίηση πρέπει να γίνεται σε εύρος διετίας. Αν, λοιπόν, αυτό ήταν το καινούργιο που επρόκειτο να κομίσουν στην πολιτική ζωή, να κάνουν επικαιροποίηση ανά δύο έτη, τότε σοφά έπραξαν οι Καβαλιώτες και τους τιμώρησαν με τρόπο εμφατικό και κατηγορηματικό».

ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ

Και πρόσθεσε πως «Ας αφήσουμε, όμως, το χθες. Το χθες ανήκει στο χθες κι ας κοιτάξουμε το αύριο. Οι κοινωνικές δομές του Δήμου Καβάλας είναι πάρα πολύ φτωχές. Εμείς πρέπει εκεί να δουλέψουμε. Αυτήν την εντολή πήραμε, γι’ αυτό μας ψήφισε ο κόσμος. Αφήνουμε τις κοκορομαχίες και τις προσωπικές εμπάθειες στην άκρη –δεν είναι για μας αυτά- και συνεχίζουμε τη δουλειά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *