«Η ΝΟΔΕ πρέπει να έχει άποψη τουλάχιστον όσον αφορά τον προγραμματισμό τέτοιου είδους επισκέψεων», είπε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ  της ΝΔ Καβάλας, Χαράλαμπος Δράκος, για την εκδήλωση της Δευτέρας

Ιδιαίτερα επικριτικός ήταν ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας κ. Χαράλαμπος Δράκος αναφορικά με την εκδήλωση της Δευτέρας από πλευράς του Κέντρου Αστικής Μεταρρύθμισης. Μία εκδήλωση που, σύμφωνα με το πολιτικό ρεπορτάζ, έγινε με πρωτοβουλία του υπεύθυνου του πολιτικού Γραφείου του Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Μακάριου Λαζαρίδη. Η ενόχληση της ΝΟΔΕ αφορά το γεγονός ότι επρόκειτο για μία πολιτική εκδήλωση για την οποία δεν είχαν επίσημη ενημέρωση και γι’ αυτό τον λόγο δεν παρέστη και ο κ. Δράκος.

Ο πρόεδρος της Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Καβάλας είπε ότι «πράγματι υπήρχε μια ασυνεννοησία στο θέμα, στο αν είναι κομματική ή όχι η εκδήλωση. Κατά την προσωπική μου άποψη, όταν ομιλητές είναι τέσσερα πρωτοκλασάτα στελέχη, τρεις τομεάρχες –ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο Βασίλης Κικίκιας και ο Γιώργος Κουμουτσάκος- μαζί με τον Μακάριο Λαζαρίδη που είναι σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου, δεν μπορεί να μην είναι κομματική οργάνωση, όσο κι αν το Μέσο που τους κάνει, αυτή η εταιρεία Αστικής Μεταρρύθμισης, δεν είναι κομματικό όργανο. Κατά την προσωπική μου άποψη έπρεπε να ενημερωθώ πιο μπροστά για τον εξής απλό λόγο: μπορούσα εγώ, π.χ., την ίδια μέρα και την ώρα να κάνω μία άλλη εκδήλωση σε ένα άλλο μέρος. Ε, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Αυτή ήταν η διαμάχη μας και αυτά ξεκαθαρίσαμε χθες (σ.σ. προχθές), το ότι η ΝΟΔΕ πρέπει να έχει άποψη τουλάχιστον όσον αφορά τον προγραμματισμό τέτοιου είδους επισκέψεων.

Την ενημέρωση της εκδήλωσης την είχα μόνο από τα ειδησεογραφικά. Δεν πρέπει η Νομαρχιακή και ο πρόεδρός της ΝΟΔΕ ΝΔ Καβάλας να μαθαίνει από τα ειδησεογραφικά πρακτορεία τις εκδηλώσεις του κόμματος».

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΓΑΙΟ

Σε ό,τι αφορά το Δήμο Παγγαίου για το θέμα των διμηνιτών, είπε ότι «έγινε μία τροποποίηση με πρωτοβουλία του Νίκου Παναγιωτόπουλου και των τριών βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ. Προφανώς δεν το είχαν υπογράψει μέχρι το βράδυ της Δευτέρας. Χθες (σ.σ. προχθές) το πήραν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ γιατί σήμερα (σ.σ. χθες) είναι η τελευταία μέρα κατάθεσης, να τελειώνει κι αυτό το θέμα που είναι σε ομηρία 50, 60 μέχρι και 100 άτομα. Νομίζω ότι σήμερα (σ.σ. χθες) θα έχει αίσιο τέλος. Αν η κυβέρνηση, ο υπουργός  Εσωτερικών  Σκουρλέτης δηλαδή, θα δεχθεί την τροποποίηση αυτή την οποία έχει κατατεθεί. Νομίζω θα την δεχθεί, δεν γίνεται διαφορετικά».

ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ

Τέλος, κάνοντας ένα σχόλιο για την επικαιρότητα σε πολιτικό επίπεδο, είπε ότι «κάθε μέρα έχουμε κι ένα θέμα, παρ’ όλο που έχουμε καλοκαίρι. Τρέχουν τα ζητήματα –όχι το ένα, όχι το άλλο- δεν μπορώ να ξέρω. Να έρθει αυτός ο περιβόητος Αύγουστος να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε, αν θα πατήσουμε στα πόδια μας ή όχι. Προσωπικά πιστεύω πως όχι. Θέλουμε μια ενισχυμένη επίβλεψη αυτήν τη στιγμή και από ‘κει και πέρα θα δούμε αν θα αντέξει αυτός ο συνασπισμός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ για να δούμε αν θα προχωρήσουμε ή δεν θα προχωρήσουμε. Είμαστε έτοιμοι εδώ και καιρό για εκλογές και νομίζω ότι έτσι πρέπει να είμαστε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *