«Η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα θα επιτύχει και την αυτοδυναμία που καλό θα ήταν να επιτευχθεί» δηλώνει ο υποψήφιος βουλευτής, Νίκος Παναγιωτόπουλος

Σειρά επαφών έχει αυτό το διάστημα ο υποψήφιος βουλευτής κ. Νίκος Παναγιωτόπουλος. Χθες είχε συνάντηση με την Διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ και πραγματοποίησε επίσκεψη στην Χρυσούπολη. Ο ίδιος δήλωσε πως η ΝΔ θα καταφέρει να πάρει την αυτοδυναμία.

Συγκεκριμένα είπε ότι «είχα μια συνάντηση εργασίας με τη διοίκηση του ΚΤΕΛ, γιατί κάθε μέρα προσπαθώ εκτός των άλλων περιοδειών να βλέπουμε και μερικούς φορείς και να συζητάμε για τα προβλήματά τους και μετά αν πηγαίνουμε παρακάτω».

Σχολιάζοντας την προεκλογική εικόνα για τη Νέα Δημοκρατία, είπε ότι «θεωρώ ότι θα κερδίσει τις εκλογές και μάλιστα θα επιτύχει και την αυτοδυναμία που καλό θα ήταν να επιτευχθεί, προκειμένου να υπάρξει μία στιβαρή κυβέρνηση που θα αναλάβει την επόμενη μέρα την πολύ δύσκολη προσπάθεια να οδηγήσει τη χώρα πίσω στην κανονικότητα. Να την ανατάξει, να αντιμετωπίσει τις πολλές κρυφές νάρκες που έχουν φυτευτεί στο μονοπάτι που θα διαβεί. Οι τράπεζες, τα κόκκινα δάνεια,, η κατάσταση στο ασφαλιστικό, στις υπηρεσίες με κρατική συμμετοχή όπως η ΔΕΗ. Πολλά είναι τα προβλήματα που θα αντιμετωπίσουμε και θα χρειαστεί μια πολύ στιβαρή κυβερνητική πρόταση, με ανθρώπους που συνδυάζουν εμπειρία και ικανότητες, αλλά και τόλμη και θάρρος και αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις. Θεωρώ ότι όλοι είναι συνειδητοποιημένοι ως προς αυτό αλλά επειδή πρέπει να βάλουμε πρώτα το άλογο μπροστά από το κάρο θα πρέπει να κερδίσουμε και τις εκλογές. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να κινητοποιηθεί ο κόσμος να πάει να ψηφίσει σε μία πάρα πολύ δύσκολη περίοδο για να προσέλθει με ικανοποιητικά ποσοστά συμμετοχής στις κάλπες. Είμαστε, πλέον, στην καρδιά του καλοκαιριού. Κυκλοφορών και αισθάνομαι ότι τις συναντήσεις και τις εκδηλώσεις μου θα έπρεπε να τις κάνω με σαγιονάρες και βερμούδα. Όμως πρέπει να τελειώσει αυτή η ιστορία. Επειδή πολλές φορές άκουσα τα τελευταία 3 χρόνια, πότε θα φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, από πολύ κόσμο που ήταν αγανακτισμένος, τώρα πλέον μπορώ να δώσω και την απάντηση, αλλά με έναν αστερίσκο. Θα φύγει στις 7 Ιουλίου εφόσον όμως πάει ο κόσμος και καταψηφίσει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος. Και δεν μένει, αυτό που ξεκίνησε στις Ευρωεκλογές όπου και είχα πει ότι ήταν η πρώτη ευκαιρία τα τελευταία 4 χρόνια που είχε ο κόσμος να εκφραστεί για όλα αυτά τα θέματα, αυτό που ξεκίνησε τότε να ολοκληρωθεί σε μερικές μέρες. Και πιστεύω ότι αυτό θα γίνει. Να αποχωρήσει αυτή η κυβέρνηση και στη θέση της να έρθει μια άλλη που θα σηματοδοτήσει και μία πολιτική αλλαγή, μια αλλαγή πορείας και ατζέντας με λιγότερος φόρους, περισσότερες βοήθειες στην επιχειρηματικότητα κάθε μεγέθους και εμβέλειας, με μεγαλύτερο αίσθημα τάξης και ασφάλειας, με πάταξη της ανομίας, με μεγαλύτερη υπευθυνότητα στη διαχείριση των εθνικών θεμάτων, με καλύτερη παιδεία, με όλα αυτά και άλλα πολλά. Η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτή η πολιτική δύναμη και ευελπιστώ ότι και εγώ θα έχω ένα πιο κεντρικό ρόλο για να επηρεάσω τις εξελίξεις. Θεωρώ ότι είμαι απολύτως έτοιμος γιατί είμαι και εκπαιδευμένος και αποφασισμένος».

ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ

Για τα λεγόμενα ότι θα αναλάβει κάποιο κυβερνητικό πόσο σε περίπτωση επικράτησης της Νέας Δημοκρατίας είπε ότι «δεν μ’ αρέσει να περιαυτολογώ. Οι επιλογές θα είναι του κ. Μητσοτάκη, που είμαι σίγουρος ότι θα είναι ο επόμενος πρωθυπουργός. Επειδή θέλει χρόνο για να επέλθει η ωρίμανση και να ξεκινήσεις από τις αλάνες των τοπικών για να φτάσεις στα μεγάλα γήπεδα να παίξεις μπάλα, θεωρώ ότι ο χρόνος αυτός διανύθηκε. Είναι τιμητικό να παίζει το όνομά σου για κορυφαία υπουργεία. Ο τομεάρχης δεν είναι υπουργός αλλά είναι πιο πιθανός για να αναλάβει την επόμενη μέρα υπουργός στο αντικείμενο που χειρίζεται. Ξ πορεία αυτή εξελίχθηκε μέσα από τα χρόνια και τώρα φτάνει στο σημείο ακμής της. Εναπόκειται στο εκλογικό σώμα να το αξιολογήσει και να το επιβραβεύσει και νομίζω να το εκμεταλλευτεί. Εκεί βρισκόμαστε τώρα και νομίζω να πάνε όλα καλά και για τη Νέα Δημοκρατία και για την Καβάλα και για μένα προσωπικά».

ΠΙΟ ΕΤΟΙΜΟΣ

Κλείνοντας έδωσε το δικό του προσωπικό μήνυμα λέγοντας, ότι «είμαι πιο έτοιμος από ποτέ να εκπροσωπήσω τους Καβαλιώτες ακόμη πιο επάξια, πιο δυνατά, πιο ουσιαστικά προς όφελος του τόπου όπως έκανα όλα αυτά τα χρόνια. Συνεχίζουμε μαζί και συνεχίσουμε πιο δυνατά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *