Η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου ενδιαφέρεται  να αξιοποιήσει το κτίριο της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας

Η Μητρόπολη Φιλίππων Νεαπόλεως Θάσου ενδιαφέρθηκε να αξιοποιήσει το κτίριο της πρώην Ορθοπεδικής Κλινικής του Νοσοκομείου Καβάλας που ανήκει στην Ιατρική Εταιρεία Καβάλας, όπως το επιβεβαίωσε ο πρόεδρος της κ. Αρχέλαος Γρανάς.

Όπως τόνισε αρχικά «Νομίζω ότι έχουμε μια πολύ καλή εξέλιξη,. Γίνεται μια προσπάθεια από την πλευρά του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτου να αξιοποιήσει το Ορθοπεδικό αρχικά. Επισκεφθήκαμε τους χώρους, ζήτησε διευκρινίσεις και η δικηγόρος μας ετοιμάζει έγγραφο για να τον ενημερώσει για όλα τα ζητήματα που τον ενδιαφέρουν.

Ο Σεβασμιότατος λοιπόν ενδιαφέρεται να αξιοποιήσει τον χώρο για κοινωνικούς λόγους οπότε αυτό μας καλύπτει και από την άποψη της παραχώρησης από το Δασαρχείο και έτσι το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουμε τις διευθετήσεις του χώρου για να προχωρήσουμε το ταχύτερο δυνατό».

ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ

Ο ίδιος τονίζει ότι ο σκοπός της παραχώρησης θα πρέπει να είναι και κοινωνικός ώστε να καλύπτει κοινωνικά προβλήματα της Καβάλας, όπως είναι και το σύμφωνο παραχώρησης από το Δασαρχείο ώστε δεν θα έχουμε προβλήματα παραχώρησης και χρήσης.

«Το επόμενο χρονικό διάστημα ο Σεβασμιότατος θα μπορεί να πει και περισσότερα εφόσον βέβαια πάρει και τα στοιχεία που ζήτησε από τη νομικό μας. Αυτή είναι μια καλή εξέλιξη όσο αφορά την Ιατρική Εταιρεία και την κοινωνία της Καβάλας βέβαια.

Αυτός είναι ο σκοπός της Ιατρικής Εταιρείας ενώ θα μπορέσουμε να καλύψουμε οικονομικά και τον Παιδικό Σταθμό του Αμυγδαλεώνα. Θέλουμε να σιγουρέψουμε τα έσοδα μας για να μην έχουμε προβλήματα στο μέλλον» τόνισε χαρακτηριστικά.

ΕΚΛΟΓΕΣ

Αναφορικά με την πολιτική του δραστηριότητα ο ίδιος έκανε γνωστό ότι η υποψηφιότητα για Περιφερειάρχη  του Κωστή Σιμιτσή είναι σημαντική. «Με τον Κωστή Σιμιτσή είπα ότι διατίθεμαι να είμαι παρόν και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση γιατί πιστεύω ότι όλη η Καβάλα έχει δικαίωμα να στηρίξει Περιφερειάρχη από το νομό μας προτεινόμενο, χωρίς αυτό βέβαια να είναι το άπαν.

Απλά και η προσωπικότητα του κ. Σιμιτσή και τα εχέγγυα και οι γνωριμίες που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια μαζί του, και σαν αυτοδιοικητικό και σαν συγκροτημένη προσωπικότητα με συγκινούν και θα ήθελα να βοηθήσω για το καλό της περιφέρειας και του νομού μας» σημείωσε καταληκτικά.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *