Η ιστορία με τους δήθεν απλήρωτους λογαριασμούς της ΔΕΗ συνεχίζεται στην Καβάλα με επίκεντρο το κατάστημα της Δημοτικής Αγοράς…..

Η ιστορία με το κατάστημα που λειτουργεί στο κτίριο της Δημοτικής Αγοράς που συνεχίζει να εισπράττει χρήματα από τους λογαριασμούς της ΔΕΗ καλά κρατεί. Την περασμένη εβδομάδα ένας συμπολίτης μας, ο κ. Γουνελάς προέβη σε μία πολύ σοβαρή καταγγελία. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΔΕΗ με ανακοίνωση της ξεκαθάρισε ότι οι καταναλωτές δεν πρέπει να εξοφλούν σε αυτό το κατάστημα τους λογαριασμούς τους.

Όπως τόνισε ο κ. Γουνελάς «Στις 2 Νοεμβρίου πλήρωσα το λογαριασμό του ρεύματος καταβάλλοντας και το επιπλέον ένα ευρώ που χρεώνεται. Στο νέο τιμολόγιο ωστόσο που στάλθηκε η προηγούμενη οφειλή μου φαίνεται ανεξόφλητη ύστερα από τόσο καιρό. Μετά από δύο ολόκληρους μήνες.

Σε επικοινωνία μου με τα κεντρικά της ΔΕΗ με ενημέρωσαν ότι ακόμη δεν έχουν λάβει τα χρήματά του πληρωμένου λογαριασμού μου. Μάλιστα, μου επισήμαναν ότι όφειλα να είμαι προσεκτικότερος με το συγκεκριμένο άτομο που διατηρεί το γραφείο. Κατέφυγα στο υποκατάστημα ΔΕΗ της Καβάλας όπου μου εξήγησαν ότι η επιχείρηση δεν έχει καμία απολύτως ευθύνη και ότι φταίει αποκλειστικά ο κύριος που διατηρεί το γραφείο εξόφλησης των λογαριασμών. Προς το παρόν δεν έχω καταφύγει στον κύριο ώστε να ζητήσω εξηγήσεις. Δεν πηγαίνω εγώ εκεί. Από την άνοιξη ακόμη λένε άλλοι ότι ο άνθρωπος αυτός λειτουργεί με τον τρόπο αυτό, αλλά εγώ δεν το ξέρω. Ο λογαριασμός είναι κατ΄ ουσία απλήρωτος και μου είπαν από τη ΔΕΗ ότι κακώς έπραξε. Έπρεπε με τον κύριο αυτό να είμαι πιο προσεκτικός.

Είμαι ένας καταναλωτής που συνηθίζω να εξοφλώ το λογαριασμό μου πολλές ημέρες πριν τη λήξη του. Εξαιτίας της καθυστέρησης ωστόσο χάνω και το ευεργέτημα της έκπτωσης που προσφέρει η ΔΕΗ για την έγκαιρη εξόφληση. Δύο μήνες απλήρωτοι Είδαν το σύστημα της ΔΕΗ και φαίνεται ότι ο λογαριασμός είναι απλήρωτος. Εγώ φαίνομαι τώρα ο οφειλέτης. Έτσι όπως εξελίσσεται η υπόθεση θα αναγκαστώ να καταφύγω σε δικηγόρο ώστε να με συμβουλεύσει για τις ενέργειές μου».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.