Η Ενεργειακή Αιγαίου καθαρίζει τον Νέστο

Πέρασε κιόλας ένας χρόνος από εκείνο το απόγευμα που η Energean καθάρισε μαζί με δύτες τμήμα του πυθμένα του κεντρικού λιμένα της Καβάλας «Απόστολος Παύλος», προκειμένου να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος, η οποία διεθνώς εορτάζεται στις 5 Ιουνίου!

Η Ενεργειακή Αιγαίου τονίζει:

«Η φετινή 5η Ιουνίου, λοιπόν, θα μας βρει στον Νέστο, στο πανέμορφο ποτάμι που διασχίζει την Ανατολική Μακεδονία και εκβάλλει στο Βόρειο Αιγαίο, μερικά χιλιόμετρα ανατολικά από τις χερσαίες εγκαταστάσεις μας στη Νέα Καρβάλη. Σε συνεργασία και με τον Φορέα Διαχείρισης Δέλτα Νέστου, Βιστωνίδας, Ισμαρίδας και Θάσου, οργανώνουμε τον καθαρισμό της παραλίας στην περιοχή Ερασμίου, στις εκβολές του ποταμού στην θάλασσα. Στην δράση αυτή πρόκειται να συμμετάσχουν τόσο μαθητές δημοτικών σχολείων όσο και φοιτητές από το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης.

Παράλληλα, θα ανακοινώσουμε λεπτομέρειες μιας ευρύτερης συνεργασίας που ξεκινούμε με τον Φορέα Διαχείρισης, θέλοντας να στείλουμε για άλλη μια φορά το μήνυμα που εκπέμπει με έμφαση και συνέπεια σχεδόν 40 χρόνια τώρα η περιοχή της Καβάλας: η ανάπτυξη υδρογονανθράκων μπορεί να συμβιώσει αρμονικά με το περιβάλλον, την καθημερινότητα και όλες τις δραστηριότητες του κοινωνικού ιστού!»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *