Η Εθνική Ομάδα Γυναικών Ποδοσφαίρου της Σλοβακίας χθες στην δήμαρχο Καβάλας

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η  αποστολή της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Σλοβακίας, επισκέφθηκε χθες το πρωί στο δημαρχείο τη δήμαρχο Καβάλας κ. Δήμητρα Τσανάκα, στο πλαίσιο της εξαήμερης παραμονής της στην πόλη μας, ενόψει του διεθνούς φιλικού αγώνα ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα της UEFA, στις 11 Νοεμβρίου με την εθνική ομάδα γυναικών της Ελλάδος στο στάδιο «Ανθή Καραγιάννη».

Η κ. Τσανάκα, παρουσία και του αντιδημάρχου Γιώργου Φιλόσογλου, καλωσόρισε την αποστολή της Σλοβακίας στην πόλη μας, υπογραμμίζοντας ότι αισθάνεται περήφανη για το ότι επέλεξαν να δώσουν τον συγκεκριμένο αγώνα στην Καβάλα.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Το ποδόσφαιρο είναι ένα παιχνίδι για άντρες, όπως και η πολιτική, αλλά εσείς κι εγώ δίνουμε ένα παράδειγμα για το τι μπορούν να κάνουν οι γυναίκες και να τα καταφέρουν το ίδιο καλά, είτε αν παίζουμε ποδόσφαιρο, είτε αν «παίζουμε» στην πολιτική. Είστε ευπρόσδεκτες στην όμορφη πόλη μας και εύχομαι σε όλες σας τύχη στο μέλλον, καλή υγεία και να έχετε έναν καλό αγώνα την Κυριακή (11/11), να παρακολουθήσουμε έναν καλό αγώνα ποδοσφαίρου και να σας χειροκροτήσουμε όλες», ανέφερε στο χαιρετισμό της η δήμαρχος Καβάλας, η οποία απέσπασε το χειροκρότημα της σλοβακικής αποστολής.

ΤΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Η αρχηγός της ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών της Σλοβακίας δώρισε στην κ. Τσανάκα αναμνηστικό της ομάδας κι αντάλλαξαν χειραψία με τη δήμαρχο να τονίζει: «Είμαστε δυνατές και όμορφες, γιατί είμαστε πάντα γυναίκες, αγαπάμε να είμαστε γυναίκες, αλλά μας αρέσει κι όταν παίρνουμε τη δουλειά των ανδρών», προκαλώντας το γέλιο όσων βρέθηκαν στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου όπου έγινε η συνάντηση. Στα μέλη της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Σλοβακίας δόθηκαν αναμνηστικά δώρα από τον δήμο Καβάλας κι ακολούθησε αναμνηστική φωτογραφία στο μπαλκόνι του δημαρχείου.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *