Κύριο άρθροΠολιτική

Η Εγνατία Οδός ΑΕ θα ανακατασκευάσει την γέφυρα του παλιού Νοσοκομείου όπως δήλωσε ο βουλευτής Δ. Εμμανουηλίδης

Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας εγκαινίασε στην Θεσσαλονίκη το μετρό που αναμένεται να λειτουργήσει σε περίπου 2 χρόνια από σήμερα γεγονός που προκάλεσε αρνητικά πολιτικά σχόλια από πλευράς της αντιπολίτευσης… Ο βουλευτής Καβάλας κ. Δημήτρης Εμανουηλίδης έκανε σχετικές δηλώσεις για το όλο θέμα αλλά και για την γέφυρα που κατάρρευσε στο παλιό Νοσοκομείο.

Όπως τόνισε αρχικά «Καταρχάς έχουμε μια αδιαφορία 10ετίων και όχι λίγων χρόνων και επιτέλους η κυβέρνηση έκανε κάτι. Γιατί το μετρό όπως αντιμετωπίσθηκε όλες  αυτές τις 10ετίες κατέστρεψε πολλούς επαγγελματίες της περιοχής.

Και αυτό γιατί είχαν οριοθετήσει τους σταθμούς, ανοίξαν πίδακες και τρύπες που απλά χάσκουν πλέον ως χαβούζες και περιοχές ολόκληρες ερημώθηκαν εξαιτίας έργων ετών. Αυτό αντιμετωπίζεται όμως και επιτέλους θα υπάρξει μετρό στην Θεσσαλονίκη και το έργο αυτό θα ολοκληρωθεί μαζί με το ανέκδοτο του».

ΓΕΦΥΡΑ

Αναφορικά με τη γέφυρα του παλιού Νοσοκομείου  που κατέρρευσε τόνισε ότι  «Όταν τα πράγματα από την πρώτη ώρα μπήκαν σε μια σειρά όπως την υπαγόρευσε η στοιχειώδης λογική και την άλλη ημέρα όμως ανατράπηκαν όλα ελέω τίνος βέβαια δεν ξέρω και είδαμε μια αδικαιολόγητη ανατροπή, χάθηκε ένας χρόνος 2 μηνών.

Αλλά πλέον θα υπάρξει μια συνάντηση με τον υπουργό Υποδομών κ. Σπίρτζη, με την Εγνατία Οδό  ΑΕ για να βρεθεί επιτέλους ο τρόπος που εξαρχής είχε υποδειχθεί. Την τεχνογνωσία κατέχει μόνο η ΕΓΝΑΤΙΑ. Δεν έχει νόημα να πάμε αλλού. Μιλήσαμε με τη Δήμαρχο, είπαμε να προχωρήσουμε έτσι γιατί άλλη λύση δεν υπάρχει.

Το θέμα έφτασε εδώ που έφτασε και ήρθαμε μετά από δύο μήνες στα ίδια. Άρα μόνο έτσι θα προχωρήσουμε» κατέληξε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *