Η δράση Let‘s do it Greece στα σκαριά για την Καβάλα

Την Κυριακή 2 Απριλίου, όλη η Ελλάδα θα κινείται σε ρυθμούς εθελοντισμού! Για 6η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές συμμετέχουν στην Πανελλήνια Περιβαλλοντική Δράση Let‘s do it Greece.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας και φωνάζουμε δυνατά Let‘s do it Greece! Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που θα συμμετέχουν εθελοντικές ομάδες, σχολεία, πολιτιστικοί σύλλογοι και φορείς με βασικό σκοπό να διαδοθεί το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Ο Δήμος Καβάλας, μέσω της Διεύθυνσης Ποιότητας Ζωής, θέλοντας να ευαισθητοποιήσει όλους τους πολίτες ανεξαρτήτως ηλικίας πάνω σε θέματα περιβαλλοντικής αγωγής, συμβάλλει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή την κοινή εθελοντική δράση και συμμετέχει ενεργά.

Η Διεύθυνση Ποιότητας Ζωής έχει αναλάβει το συντονισμό των εθελοντικών δράσεων που θα δηλωθούν, παρέχοντας κάθε δυνατή διευκόλυνση και όλα τα τεχνικά μέσα (σακούλες, γάντια, υλικά βαφής, κάδους, αυτοκίνητα για την μεταφορά των απορριμμάτων κ.α.).

Το σύνθημα της δράσης είναι «Πάμε να καθαρίσουμε εθελοντικά ολόκληρη την Ελλάδα μέσα σε μία μόνο μέρα!».

40 ΣΥΛΛΟΓΟΙ!!!

Για την Κυριακή 2 Απριλίου, έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή 40 σύλλογοι/ομάδες/φορείς, 30 μεμονωμένοι εθελοντές που στο σύνολο φθάνουν τους περίπου 1000 εθελοντές από όλο το Δήμο Καβάλας, για την υλοποίηση δράσεων σε 38 σημεία εντός του Δήμου Καβάλας.

Συντονίζοντας την δράση, ζητούμε και την στήριξη των ΜΜΕ. Η προσφορά σας θα αποτελέσει σημαντική συμβολή στην προβολή και την επιτυχία της κοινής αυτής δράσης.

Εφόσον επιθυμείτε να γίνετε χορηγοί επικοινωνίας στην δράση αυτή μπορείτε να επικοινωνείτε μέχρι την Τετάρτη 22 Μαρτίου, με την Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και το Τμήμα Περιβάλλοντος & Πολιτικής Προστασίας, στα τηλέφωνα:

2510 451 477 και 2510 451 387

αλλά και ηλεκτρονικά στη διεύθυνση qoflife@dkavalas.gr για να μοιραστούμε μαζί αυτό το κοινό εθελοντικό όραμα και να κάνουμε την Καβάλα να ξεχωρίσει πανελλαδικά!

ΧΟΡΗΓΟΙ

Οι χορηγοί επικοινωνίας, παρακαλούνται να στείλουν το λογότυπο της επιχείρησης τους για να το προβάλουμε στην ηλεκτρονική αφίσα μας.

Σας στέλνουμε το δελτίο τύπου, την ηλεκτρονική αφίσα μας, το σποτάκι και το site του “Let’s do it Greece” που αφορoύν στην φετινή εκστρατεία, που στην περιοχή μας συντονίζει ο Δήμος Καβάλας.

Ιστότοπος εκστρατείας:

http://letsdoitgreece.org/

Διεύθυνση βίντεο προώθησης της εκστρατείας:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση