«Η διοίκηση του ΕΚΑΒ μας κατηγορεί, εμείς όμως θα συνεχίσουμε να αγωνιζόμαστε» δηλώνει ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων Κώστας  Τσιτσιλικάκης

«Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι» κάπως έτσι σχολίασε την άποψη της Διοίκησης του ΕΚΑΒ ότι παρουσιάζουν τα προβλήματα του με υπερβολή και κομματικές σκοπιμότητες, όπως δήλωσε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων κ. Τσιτσιλικάκης.

Ο κ. Τσιτσιλικάκης τονίζει ότι οι ίδιοι το μόνον που θέλουν είναι να αναδείξουν προβλήματα και όχι να προπαγανδίσουν.

«Εδώ και αρκετό καιρό από τότε που ξεκίνησε η προσπάθεια μας να αναδείξουμε τα προβλήματα μας στους Δήμους, από τότε δηλαδή που πήγαμε μέσα στα δημοτικά συμβούλια για να αναδείξουμε τα ανοικτά μας μέτωπα, και μετά και με την ευρεία σύσκεψη που έγινε με τον Περιφερειάρχη, τους Δημάρχους και τους Βουλευτές, ξεκίνησε μια προσπάθεια από τη διοίκηση να μας κατηγορήσει, λέγοντας μας ότι εμείς θέλουμε να παρουσιάσουμε για πρώτη φορά προβλήματα και ζητάμε κάτι για πρώτη φορά. Ουσιαστικά μας κατηγορούν ότι είμαστε κατευθυνόμενοι, υποστηρίζουμε άλλες γραμμές κομματικές κλπ

Διαχρονικά εμείς αναφερόμαστε πάντα στα προβλήματα που έχουμε, είτε είναι αυτά θέματα ενίσχυσης ασθενοφόρων, είτε προσωπικού. Τα προβλήματα εμείς προσπαθούμε πριν να δημιουργηθούν καλά καλά, ή μόλις εμφανισθούν να τα λύσουμε.

Πριν από 1,5 χρόνο κάναμε ακόμη και καταγγελία στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και από τότε μέχρι σήμερα, μας είπαν ότι δεσμεύθηκε κοντέινερ για να μπουν τα υλικά του ΕΚΑΒ που είναι διάσπαρτα, υλικά και ανταλλακτικά που χρησιμοποιήθηκαν και τώρα πια θα μπουν στο κοντέρινερ ώστε να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που εμείς αναδείξαμε. Δυστυχώς η διοίκηση έχει αποφασίσει να έρθει σε κόντρα εναντίον μας, μας είπε ότι τρομοκρατούμε τον κόσμο….. Δεν ξέρω αν εμείς τρομοκρατούμε, αντιθέτως προσπαθούμε για το καλύτερο και αυτό φαίνεται και από τη δουλειά μας. Γιατί αν τρομοκρατούσαμε θα φαινόταν και παραέξω. Τη δουλειά μας κάνουμε και ευτυχώς δεν έχουμε καταγγελίες ότι δεν κάνουμε σωστά τη δουλειά μας» σημείωσε αρχικά.

ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ

Και πρόσθεσε ότι «Οι καταγγελίες αυτές πηγάζουν από την ίδια τη διοίκηση που δεν φέρεται βέβαια μόνο σε εμάς με αυτόν τον τρόπο. Οι καταγγελίες της αφορούν και στην Κοζάνη που επίσης αντιμετωπίζει πρόβλημα. Γενικά η διοίκηση κρατά χαμηλά τα προβλήματα και όταν το θέλει μας κατηγορεί παρουσιάζοντας μας ως κομματάρχες,. Εμείς συνεχίζουμε και λέμε ότι ας μας λεν ό,τι θέλουν, εμείς θα παλεύουμε προς όφελος της Ελλάδος και δη της Καβάλας. Αν έρθουν τα αυτοκίνητα που περιμένουμε μπράβο στη διοίκηση και μπράβο που θα μας φέρει το κοντέινερ αλλά πρέπει να μας δώσουν και οχήματα και προσωπικό και οδηγούς. Εμείς τον αγώνα μας τον συνεχίζουμε και βλέπουμε».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση