ΚοινωνίαΚύριο άρθρο

Η γραμμή των Αμμολόφων πάει καλά φέτος το καλοκαίρι για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας

Ιδιαίτερα ικανοποιητική είναι η επιβατική κίνηση στο Υπεραστικό ΚΤΕΛ Καβάλας και ιδιαίτερα στη γραμμή των Αμμολόφων. Σύμφωνα με τον πρόεδρο του φορέα κ. Κώστα Πανταζή η γραμμή αυτή είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

Ο κ. Πανταζής δήλωσε ότι «σε γενικές γραμμές η επιβατική κίνηση είναι ικανοποιητική. Άλλες γραμμές έχουν πιο αυξημένη κίνηση, άλλες λιγότερο. Η γραμμή που πάει πολύ καλά φέτος είναι οι Αμμόλοφοι. Δώσαμε ιδιαίτερη βαρύτητα σ’ αυτήν τη γραμμή και βλέπω ότι έχει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Εμείς έχουμε καθημερινά κάθε μία ώρα δρομολόγιο. Το προτιμάει πολύ ο κόσμος και βλέπω ότι φέτος ανταποκρίνεται».

ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ

Για τον κ. Πανταζή, αιχμή του δόρατος για το Υπεραστικό ΚΤΕΛ «παραμένει η γραμμή Καβάλα- Θεσσαλονίκη. Αυτή είναι η ναυαρχίδα μας, πάντα. Και έπειτα είναι η γραμμή των Αθηνών. Βάλαμε και περισσότερα δρομολόγια εξπρές στη γραμμή Καβάλας- Θεσσαλονίκης. Ο κόσμος τα ζητούσε, μας το δηλώνει συνέχεια, είναι ευχαριστημένος. Έχει γίνει πιο σύντομη η διαδρομή, πιο εύκολη. Νομίζω ότι ήταν μια καλή παροχή αυτή που δώσαμε στον κόσμο. Και τα μηνύματα που έχουμε είναι θετικά. Θα συνεχίσουμε αυτά τα δρομολόγια και το χειμώνα».

Για τα θερινά δρομολόγια είπε ότι θα συνεχιστούν μέχρι το τέλος του Αυγούστου. Για το δρομολόγιο στο αεροδρόμιο της Χρυσούπολης, είπε ότι «επειδή δεν μπορούμε να ανταποκριθούμε σε όλα τα δρομολόγια, ανταποκρινόμαστε μόνο στις πτήσεις Αθήνας- Καβάλας. Αυτό το κάνουμε σαν συνεισφορά στον τόπο. Δεν αφήνει κέρδη αυτό το δρομολόγιο. Ίσα- ίσα. Ο Μέσος Όρος σε κάθε δρομολόγιο στη γραμμή Καβάλα- Αεροδρόμιο είναι 4-5 άτομα. Είναι απλώς για να έχει το αεροδρόμιο ένα λεωφορείο. Γι’ αυτό το κάνουμε».

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Για τις γραμμές του εξωτερικού από πλευράς του Υπεραστικού ΚΤΕΛ είπε ότι «δεν έχουμε κάτι νεότερο. Συνεχίζουν όλα όπως ήταν. Με την Τουρκία δεν έχουμε εμείς σύνδεση. Δεν έχουμε και κίνηση με την Τουρκία, δεν έχουμε επιβατικό κοινό».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *