Ημέρα γνωριμίας στην Καβάλα διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου

Ημέρα γνωριμίας στην Καβάλα διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, για να παρουσιάσει τα εκπαιδευτικά του προγράμματα. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, στο Ξενοδοχείο GALAXY HOTEL. Οι πτυχιούχοι και οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για μεταπτυχιακό, αλλά και οι μαθητές και απόφοιτοι Λυκείου με τους γονείς τους που ενδιαφέρονται για προπτυχιακές σπουδές, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους εκπροσώπους του πανεπιστημίου και να λάβουν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες.

Πρόκειται για μία ανοιχτή εκδήλωση όπως σημείωσε ο εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου κ. Ανδρέας Γερμανός.

Συγκεκριμένα είπε ότι «το Πανεπιστήμιο της Πάφου πραγματοποιεί κάθε χρόνο κάποιες δραστηριότητες και εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα. Στο πλαίσιο αυτό θα επισκεφθούμε και την Καβάλα μετά την Αλεξανδρούπολη που προηγείται κατά μια μέρα. Στις 15 Ιανουαρίου θα είμαστε στην Καβάλα. Ο λόγος αυτών των δραστηριοτήτων του Πανεπιστημίου είναι να ενημερώσει εγκαίρως τους γονείς, τους φοιτητές, τους μαθητές αλλά και όλους τους εργαζόμενους που ενδιαφέρονται να κάνουν ένα μεταπτυχιακό εξ αποστάσεως, δηλαδή από το σπίτι τους, από το χώρο τους, χωρίς να χάνουν χρόνο.

Θα είμαστε στο Ξενοδοχείο GALAXY και θα μπορέσει εκεί ο κόσμος να πάρει τις πληροφορίες που θέλει είτε σπουδάζοντας στην Κύπρο, είτε παρακολουθώντας κάποιο μεταπτυχιακό που αρχίζει το Φεβρουάριο και θα μπορέσει να υποβάλλει και αίτηση. Είμαστε στη διάθεση όλων, ακόμη κι αν κάποιος δεν μπορεί να έρθει, μπορεί να επικοινωνήσει με το γραφείο της βόρειας Ελλάδας στη Θεσσαλονίκη στο 2310-931673 και να πάρει όλες τις πληροφορίες. Έχουμε έρθει αρκετές φορές στην Καβάλα, έχουμε γνωστούς, φίλους, γονείς, καθηγητές που συνεργάζονται με το Πανεπιστήμιο Νεάπολις της Πάφου».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ

Συνέχισε λέγοντας ότι «υπάρχει ενδιαφέρον διότι τα προγράμματα σπουδών των κυπριακών πανεπιστημίων είναι υψηλού επιπέδου. Τα προγράμματα βοηθούν εύκολα στην επαγγελματική αποκατάσταση. Τα μεταπτυχιακά είναι πλήρως αναγνωρισμένα και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν άνθρωποι από την τοπική αυτοδιοίκηση, το δημόσιο τομέα, το χώρο υγείας, δάσκαλοι, καθηγητές κλπ, ως τίτλο σπουδών για προαγωγή, αυξήσεις μισθού κλπ.

Στα ιδιωτικά πανεπιστήμια της Κύπρου υπάρχει κόστος αλλά μέσα σε λογικά πλαίσια. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν το επίπεδο σπουδών, τους καθηγητές που χρησιμοποιεί, τα δίδακτρα είναι προσιτά. Υπάρχουν και αγγλόφωνα προγράμματα στα προπτυχιακά προγράμματα. Τα μεταπτυχιακά είναι όλα στα ελληνικά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *