Ευχαριστίες του Χαμόγελου του Παιδιού στην Ταβέρνα «Καναδός» για την χορηγία γεύματος

Ο Οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έστειλε την εξής ευχαριστήρια επιστολή στην Ταβέρνα «Καναδός»:

«Πολύτιμοι φίλοι και συνεργάτες μας,

Τα παιδιά και οι άνθρωποι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σας εκφράζουμε τις θερμότερες ευχαριστίες μας για την πολύ σημαντική συμμετοχή σας στις προσπάθειες μας για τα παιδιά και πιο συγκεκριμένα για την χορηγία γεύματος σε δεκατρία παιδιά και τέσσερεις συνοδούς στην διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τους στα Σπίτια του Οργανισμού στην Ν. Ηρακλείτσα Καβάλας.

Για έναν εθελοντικό Οργανισμό όπως «Το Χαμόγελο του Παιδιού» που βασίζεται αποκλειστικά και μόνον στην ιδιωτική πρωτοβουλία, όπως και αν αυτή μεταφράζεται κάθε φορά, η συμμετοχή σας έχει την αξία θησαυρού.

Χάρη σε εσάς και μαζί με εσάς «Το Χαμόγελο του Παιδιού» καταφέρνει να επιβιώνει κάθε ημέρα αλλά και να διευρύνει τη δράση του, καθιστώντας έτσι εφικτή την προστασία και φροντίδα χιλιάδων παιδιών που έχουν στερηθεί το χαμόγελο τους.

Χάρη σε εσάς και μαζί μα εσάς, διασφαλίζονται οι αναρίθμητες ανάγκες που αντιμετωπίζουμε προκειμένου να συνεχίσουμε, αλλά και η απαραίτητη ηθική υποστήριξη για να φέρουμε εις πέρας το  – συχνά   πολύ δύσκολο – έργο που μας έχετε εμπιστευτεί.

Για ακόμη μία φορά σας ευχαριστούμε θερμά και ελπίζουμε να έχετε πάντοτε τη δυνατότητα να στέκεστε δίπλα στα παιδιά ως μέλη της μεγάλης μας οικογένειας.

Σας ευχαριστούμε!

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Κώστας Γιαννόπουλος

Πρόεδρος»

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση