Ευχαριστίες του Σωματείου Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας

Το Σωματείο Εργαζομένων στην ΒΦΛ δηλώνει τα εξής:

«Το Δ.Σ. του Σωματείου των Εργαζομένων στα Λιπάσματα Καβάλας νιώθει την ανάγκη δημόσια να ευχαριστήσει το σύνολο του κόσμου της Καβάλας που αγκάλιασε την διοργάνωση All  Star  Game του εργασιακού πρωταθλήματος της Πόλης μας, τους 140 επαγγελματίες δωροθέτες και το πλήθος κόσμου που συμμετείχε στην αγορά των λαχνών.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Καβάλας και τη Δημωφέλεια, αλλά και σε όλους όσους εργάστηκαν σκληρά και βοήθησαν, από τη σύλληψη μέχρι την υλοποίηση αυτής της άρτιας οργανωμένης εκδήλωσης.

Τέτοιες πρωτοβουλίες δείχνουν στην πράξη και όχι στα λόγια πως στον δίκαιο αγώνα που δίνουμε 12 μήνες τώρα απέναντι στις παρανομίες του κ. Λαυρεντιάδη δεν είμαστε μόνοι! Σε πείσμα των καιρών, υπάρχει κοινωνική αλληλεγγύη και συμπαράσταση και δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να εκπορεύονται αυτές μέσα από τον κύριο εκφραστή και εκπρόσωπο του λαού της Καβάλας που δεν είναι άλλος από τη Διοίκηση του δήμου μας και τις κοινωνικές του δομές.

Είναι κινήσεις σαν και αυτές που μας δίνουν τη δύναμη να συνεχίσουμε προκειμένου να ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ, να ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ και να ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ.

Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΒΟΓΙΑΤΖΙΔΗΣ Ν.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση