Ευχαριστίες δημάρχου Καβάλας στην ΠΝΟΗ

Η δήμαρχος Καβάλας δηλώνει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Σύλλογο ΠΝΟΗ για το Παιδί & την Οικογένεια, για την ευγενική και γενναιόδωρη προσφορά των 1.742 κιλών σε τρόφιμα και είδη γενικού καθαρισμού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καβάλας.

 

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στην Καβάλα και τις Κρηνίδες του Δήμου Καβάλας, αποτελεί πηγή ανακούφισης για τους οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας και κάθε προσφορά είναι πολύτιμη. Ας μην ξεχνάμε ότι, στους δύσκολους καιρούς που ζούμε, η συνεργασία και το αίσθημα της κοινωνικής ευθύνης αποδεικνύονται οι καλύτεροι αρωγοί σε κάθε προσπάθεια για την αντιμετώπιση των  προκλήσεων που καθημερινά καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε.

 

Εξάλλου, ο Σύλλογος ΠΝΟΗ για το Παιδί & την Οικογένεια,  υπήρξε ένας από τους πολυτιμότερους υποστηρικτές της σημαντικής αυτής κοινωνικής δομής, μέσα από το πρόγραμμα Στηρίζω και όπως αποδεικνύεται στην πράξη, θα συνεχίσει να είναι. Για τους λόγους αυτούς, ευχαριστούμε θερμά την Πρόεδρο και όλα τα μέλη της ΠΝΟΗΣ και τους ευχόμαστε κάθε ευκολία στο κοινωνικό έργο που προσφέρουν  εδώ και τόσα χρόνια μέσα από τη δομή τους, στην κοινωνία της Καβάλας.

 

Η Δήμαρχος Καβάλας

Δήμητρα Τσανάκα»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *