Εργασιακό αλαλούμ  στα υποκαταστήματα «Μαρινόπουλος» στην Καβάλα

Εργασιακό αλαλούμ  επικρατεί σήμερα  στα υποκαταστήματα «Μαρινόπουλος» στην Καβάλα.  Το πρωί οι εργαζόμενοι στο υποκατάστημα της Ιχθυόσκαλας  απεργούσαν  λόγω του μισθολογικού τους. Σύμφωνα με την πρόεδρο του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καβάλας κ. Αναστασία Καραγιώργη, οι εργαζόμενοι απεργούσαν  λόγω του ότι πληρώθηκαν οι εργαζόμενοι  μόνον το 40% του μισθού τους  ή κάτι τέτοιο, χρήματα που η ίδια τα θεωρεί πολύ λίγα. Σύμφωνα με την ίδια το αίτημα τους ήταν να δοθεί εξολοκλήρου μισθός και το επίδομα τους.  Οι εργαζόμενοι στο υποκατάστημα της Ιχθυόσκαλας  εργάστηκαν το απόγευμα, ενώ συγκέντρωση απεργών έγινε γύρω στις 10 το πρωί  στο κεντρικό υποκατάστημα στην Δημοτική Αγορά.  Αξίζει να σημειωθεί ότι το απόγευμα  λειτούργησε κανονικά το υποκατάστημα της Δημοτικής Αγοράς, στο οποίο απασχολούνται 60 εργαζόμενοι και 20 σε αυτό της Ιχθυόσκαλας…

ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ

Αυτό που διαπιστώσαμε σήμερα  ήταν μία απροθυμία από πλευράς του συνόλου των εργαζομένων να απεργήσουν ,  σίγουρα διαπιστώσαμε μία αγανάκτηση για τα όσα συμβαίνουν στην εταιρία και το γεγονός ότι είναι απλήρωτοι για έναν μήνα, συν το επίδομα αδείας τους.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση δεν έχουν δικό τους σωματείο και απλά εντάχθηκαν στην δύναμη  του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Εμποροϋπαλλήλων Ν. Καβάλας, που πρόσκειται πολιτικά στο ΚΚΕ.

Τελικά χθες όπως διαπιστώθηκε κάποιοι απέργησαν και κάποιοι όχι ενώ αύριο όλα τα υποκαταστήματα της επιχείρησης θα λειτουργήσουν κανονικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αλλαγή μεγέθους γραμματοσειράς
Αντίθεση