Εργασίες καθαρισμού στην Αλάνα της Ηρακλείτσας από την ΕΤΑΔ

Εργασίες καθαρισμού της Αλάνας της Ηρακλείτσας ξεκίνησαν με πρωτοβουλία του Δήμου Παγγαίου και της ΕΤΑΔ για την αξιοποίηση της. Σύμφωνα με τον Αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Ελευθερών κ. Χρήστο Πριονίδη ανοίγει έτσι ο δρόμος για την αξιοποίηση της.

Ο κ. Πριονίδης σημείωσε πως «Αυτές οι εργασίες είναι αποτέλεσμα του Δημάρχου μας Φίλιππου Αναστασιάδη και σε συνεννόηση με την ΕΤΑΔ ώστε να προβούμε σε μια καθαριότητα του χώρου μια και είχε γίνει ήδη χώρος συγκέντρωσης διαφόρων αντικειμένων, μπαζών, κλαδιών και άλλων τινών!

Ο χώρος δεν μπορεί να ελεγχθεί οπότε ο καθείς πετούσε ό,τι ήθελε. Έτσι δημοπρατήθηκε το έργο και το πήρε ο ανάδοχος και ξεκίνησε τις εργασίας καθαριότητας.

Εκεί εξάλλου  λανσάρεται καλύτερα η πώληση ή ενοικίαση του χώρου. Δεν ξέρω τι ακριβώς μπορεί να προκύψει, κάτι μπορεί να γίνει όμως εκεί! Θέλουμε την αξιοποίηση της Αλάνας μια και θέσεις εργασίας θα δημιουργηθούν και πολύς κόσμος θα δουλέψει εκεί. Είναι θέμα χρόνου κάποια στιγμή κάτι να γίνει. Τα δεδομένα της αγοράς προς τα εκεί πηγαίνουν. Δεν θα συνεχισθεί άλλο αυτό ώστε να υπάρξει ως εικόνα μόνο. Κάτι θα γίνει εκεί, κάτι καλό που θα αναδείξει τον τόπο μας».

ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ

Και πρόσθεσε πως «Κατά άλλα είμαστε σε πολύ καλό δρόμο στη δημοτική ενότητα Ελευθερών και εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος για το εκεί αποτέλεσμα. Δουλεύουμε από το πρωί, στοχοποιούμε παρεμβάσεις και νομίζω ότι ξεπερνάμε το θέμα με την αποκομιδή των σκουπιδιών!

Σταμάτησε ο εργολάβος μετά την πρόσληψη των εργαζομένων στην 3Κ αλλά τώρα είμαστε σε καλό δρόμο. Ετοιμαζόμαστε εξάλλου για τη Γιορτή του Τσίπουρου που είναι στις 3 Νοεμβρίου και κάνουμε το καλύτερο δυνατό για τόπο μας» σχολίασε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *